skip to Main Content

Joana Gomila i Miquel Serra, al xou de Joan Miquel Oliver

El músic sollericopalmesà fa un concert amb artistes convidats al Teatre Principal de Palma, amb Abert Pla i el guitarrista Antoni Pastor, entre d’altres

La màquina creativa i espectacular de Joan Miquel Oliver no té aturall. Dissabte, a les 20h, al Teatre Principal de Palma, ofereix un concert amb artistes convidats, entre els quals hi ha Albert Pla, David Rodríguez, Leon Manso i també els manacorins Joana Gomila i Miquel Serra.

Oliver explica de Gomila que “vaig veure un concert del seu projecte de Folk Souvenir i em va deixar bastant impressionat, sobretot per ella a nivell vocal, perquè té una veu molt treballada però molt fresca alhora. I per això ja la vaig convidar a fer veus al darrer disc meu”.

Pel que fa a Serra, diu Oliver, “el conec de fa anys, perquè em va fer una entrevista per publicar a Cent per Cent. Tenia discos seus, però no identificava la persona amb el músic”. Oliver diu que Serra “és una persona que no li agrada agafar avions i no es vol dedicar a la música a nivell professional, per això fa una música especial, perquè no té una pressió per agradar a ningú. És com un Ulisses de la música, alt i solitari, amb aquella mirada…”

Back To Top
Search