Skip to content

Jordi Serena parlarà dels beneficis de la cosmètica natural i de comerç just a S’Altra Senalla

El proper dimecres 26 d’abrill a les 20 h el Casal de la Pau-S’Altra Senalla de Manacor acollirà una xerrada titulada “És realment important que em preocupi pels productes cosmètics?”

Durant la trobada es reflexionarà sobre l’omnipresència de la cosmètica a la nostra vida diària. “Si ens aturam a pensar-hi, podem constatar que usam una mitjana de 12 productes de cosmètica al dia (les dones) i 6 productes (els homes). Actualment hi ha més de 10.000 compostos químics usats en la indústria cosmètica de forma habitual, un cosmètic té de mitjana entre 15 i 70 compostos químics”, expliquen els organitzadors de la xerrada.
“Aquests compostos penetren en el nostre cos i poden tenir efectes secundaris no desitjats i perjudicials. Hi ha molts productes químics permesos per llei i són usats de forma massiva, sense saber com poden afectar la nostra salut”.
S’Altra Senalla treballa per unes formes de consum respectuoses amb les persones productores, amb el medi, i amb la salut. I dimecres oferirà als consumidors la possibilitat de conèixer de primera mà les propietats i beneficis de la cosmètica natural i de comerç just a càrrec de Jordi Serena de la Fundació AdsisEquimercado, organització de comerç just que ha desenvolupat una ampla gamma de productes cosmètics a base d’ingredients provinents de productors de Comerç Just amb certificació biològica. Una cosmètica natural lliure de parabens i derivats del petroli. No testada en animals.
La xerrada es farà també dijous matí a Inca (a la botiga de Finestra al Sud) i horabaixa a Palma (a la botiga de S’Altra Senalla)

Back To Top
Search