skip to Main Content

La Banda de Manacor omple el Teatre Principal de Palma

El passat 25 d’octubre la Banda de Música de Manacor va fer història amb l’actuació al Teatre Principal de Palma. El programa va ser el mateix que una setmana abans s’havia interpretat a l’Auditori de Manacor. Els nervis i l’emoció per actuar en aquest lloc emblemàtic es veien  a la cara dels músics, i la satisfacció en veure el públic del Teatre aplaudint de peu al final del concert va ser la millor recompensa.
En aquesta ocasió, a part de la col•laboració de les corals i els solistes que actuaren a Manacor vàrem comptar amb l’actuació de vuit balladors de la casa d’Aragó de Palma que ballaren amb la música de la jota de Gigantes y Cabezudos.

La propera fita de la Banda és la celebració de la II Setmana Cultural en honor a Santa Cecília, patrona dels músics. Aquesta setmana començarà amb un concert de Joves Promeses vinculades amb la Banda el diumenge 15 de novembre a les 12 h a l’Escola de Música (carrer Fàbrica, número 2). També a l’Escola, el dijous 19 de novembre a les 20 h, es farà un concert de música de cambra on hi participaran la majoria de músics de la Banda en petites agrupacions instrumentals. El dissabte 21 la Banda anirà a Llucmajor per fer un concert amb la banda local. Acabarem la setmana cultural amb el concert anual de Santa Cecília el diumenge 22 a les 20 h a l’església de Crist Rei de Manacor.

 

Mateu Riera
Banda de Música de Manacor

Back To Top
Search