skip to Main Content

“La situació actual dona perquè la gent tengui moltes preguntes per fer-nos”

El batle Miquel Oliver explica com es desenvoluparà l’assemblea oberta virtual que tendrà lloc avui a les 18h.

S’hi podrà accedir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament: https://www.youtube.com/channel/UC0ojsP3qEUH1b0P1Vy82AIA

“L’assemblea ciutadana es farà en directe. En altres ajuntaments s’han fet assemblees una mica guionades, en les quals la gent prèviament havia pogut enviar les preguntes per correu electrònic. Nosaltres farem una assemblea oberta, a la qual la gent tendrà accés mitjançant el canal de Youtube, i a través del mateix canal podran fer les preguntes, que no es faran de veu, sinó per escrit al canal de Youtube”. El batle Miquel Oliver explica així com serà aquesta primera assemblea oberta virtual de l’Ajuntament de Manacor.

S’Oliver aclareix que hi haurà una persona encarregada d’agrupar les preguntes que es facin per temes per passar-les al grup de regidors que estaran tots connectats a través de l’aplicació Zoom.

L’assemblea començarà amb una explicació inicial per part del mateix batle Oliver i a continuació una petita explicació de cada un dels regidors per posar en situació els ciutadans del moment actual.

A partir d’aquí els regidors i també el batle respondran les preguntes que es faran a través del canal. L’encarregat de moderar les intervencions dels regidors serà també Oliver, que donarà veu a qui correspongui en funció de les preguntes que es formulin.

Oliver recorda que “com que el canal de Youtube està obert es poden anar fent preguntes que contestarem”. El batle explica que “fixarem una hora de finalització de l’assemblea, i el nostre compromís serà que una vegada acabada l’assemblea, es farà un comunicat en el qual es respondran les preguntes que hagin quedat pendents.

“La intenció nostra era fer una assemblea, perquè tocava i necessitàvem estar en contacte amb la gent i demostrar que hi som per fer feina”, diu Oliver, quer “ens hem tirat una mica de la moto”, perquè “l’assemblea serà en directe i hi haurà gent que anirà més enllà de tot plegat”.

La convidada s’ha fet a través de mitjans de comunicació i de xarxes socials a tota la ciutadania, diu Oliver, que aclareix també que “no s’hi ha convidat cap persona ni col·lectiu en particular, tothom que hi vulgui participar ho pot fer”.

El batle creu que “la situació actual dona perquè la gent tengui moltes preguntes per fer-nos”.

Back To Top
Search