Skip to content

La unitat d’urodinàmia i sòl pelvià de l’Hospital de Manacor a punt pel mes de març

El proper mes de març l’Hospital de Manacor posarà en marxa la nova Unitat d’Urodinàmia i Sòl Pelvià, integrada en el Servei de Ginecologia. La urodinàmia és una tècnica fonamental per a l’avaluació, diagnòstic i elecció de tractament de la incontinència urinària femenina.
Segons explica Javier Agüera, cap del Servei de Ginecologia, «la incontinència urinària afecta el 20 % de les dones menopàusiques i un 10 % de les dones després de donar a llum. La dona major de 50 anys és una persona activa que desitja fer exercici físic, viure la sexualitat sense problemes i no posar-se límits, i és precisament el problema de les pèrdues d’orina allò que dificulta a un grup important de dones tenir la qualitat de vida que desitgen».
L’Hospital de Manacor, en els últims anys, ha perfeccionat tècniques quirúrgiques per corregir els trastorns del sòl pelvià femení. Amb la Unitat d’Urodinàmia i Sòl Pelvià s’aconseguiran diagnòstics més precisos i, a més, es podrà determinar quins tipus d’intervencions resultaran més beneficioses per a cada pacient. D’aquesta manera, es minimitzaran les possibilitats de patir novament incontinència després de la intervenció.
La Unitat d’Urodinàmia i Sòl Pelvià la integraran els doctors Erol Noltze i Alessandro Ferrero i la doctora Mercedes Febles, membres de l’equip de ginecòlegs que dirigeix Javier Agüera. Aquests especialistes tenen una llarga experiència en intervencions de correcció de les alteracions del sòl pelvià. Amb aquesta nova unitat, el Servei de Ginecologia de l’Hospital de Manacor espera donar resposta a una demanda creixent entre la població femenina i, així, millorar la seva qualitat de vida.

Back To Top
Search