skip to Main Content

L’Ajuntament cedeix a la Conselleria el solar del Passeig Ferrocarril per a la construcció del segon centre de salut

Només s’hi oposa MÉS-Esquerra per considerar que no està al Pla General

El Ple ordinari de febrer de l’Ajuntament de Manacor que es va fer dilluns passat va aprovar en un dels punts de l’ordre del dia posr a disposició de la Conselleria de Salut un solar de 4700 metres quadrats situat al Passeig Ferrocarril entre l’Auditori i l’Escola de Mallorquí per què sigui l’emplaçament escollit per a construir-hi el segon Centre de Salut de Manacor.
La construcció d’un segon ambulatori és una antiga reivindicació vista la saturació amb què funciona l’actual instal·lació del barri de Sa Torre. Dins aquests 4700 metres s’hi construirà un edifici de planta baixa i dos pisos amb una planta de 1200 metres quadrats. La resta seran aparcaments i jardins. L’actual parc entre Auditori i Escola quedarà tallat però l’Ajuntament habilitarà a tal efecte una parcel·la annexa a l’Auditori que ja és propietat municipal.

Desacord de MÉS-Esquerra
Tots els grups municipals coincidiren amb la necessitat del segon centre de salut però MÉS-Esquerra criticà durament la decissió de la delegada d’Urbanisme Bel Febrer a qui acusaren de no haver previst dins el Pla General cap solar per fer-hi l’ambulatori i ara, en paraules del regidor Joan Llodrà “per no haver fet la vostra feina a temps heu d’improvisar una solució que romp un parc consolidat i espenya un lloc bell de Manacor”.

Back To Top
Search