Skip to content

L’Ajuntament i l’associació Ruralcor situen Manacor a la gran fira del sector turístic Reisen Hamburg 2017

La Delegació de Turisme de l’Ajuntament de Manacor, amb la col·laboració de l’associació de turisme rural Ruralcor, mostren les possibilitats turístiques del municipi de Manacor a la fira Reisen Hamburg 2017. La Reisen Hamburg 2017 és la fira del sector turístic més important del nord d’Alemanya i inclou també el turisme de creuers, el turisme de caravanes i el cicloturisme.

Com en els darrers anys, Manacor hi és present a través dels representants de l’associació d’agroturismes del terme, Ruralcor. De dia 8 a 12 de febrer de 2017, aproximadament 850 expositors que representen devers 80 països d’arreu del món presentaran diferents destinacions turístiques al recinte firal d’Hamburg. Per als visitants, és el lloc ideal per obtenir informació i consells a l’hora de triar les seves vacances mitjançant un contacte directe amb les empreses del sector turístic que hi ofereixen els seus serveis.

Els professionals del sector turístic i les persones amb vocació viatgera d’arreu del món que acudeixen a aquesta fira hi podran trobar informació sobre Manacor i també sobre l’oferta turística, comercial i cultural del municipi. La fira turística Reizen Hamburg se celebra des de fa 40 anys i l’any passat va atreure una audiència de més de 72.000 de persones.

Des de la delegació de Turisme expliquen que “volem ser presents a les fires turístiques que més s’interessen per destinacions com el nostre municipi i a Hamburg els visitants cerquen llocs poc massificats i que ofereixin un contacte directe amb la gent local”, explica la regidora Antònia Llodrà. Per això, “els representants de l’associació que agrupa els agroturismes del municipi són uns amfitrions excepcionals que de ben segur ajudaran a descobrir Manacor a molts dels visitants de la fira”, afegeix Llodrà.

I és que amb més de 80 milions d’habitants i una elevada renda per càpita, Alemanya és un dels mercats emissors de turistes més importants del món. Segons l’Informe de Viatges (Reise Analyse, 2015) de l’Institut Alemany de Recerca Turística (FUR), el 2014 el 80 % dels alemanys va realitzar un viatge de llarga durada, fet que el fa un dels països europeus amb més propensió al turisme.

Back To Top
Search