Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 10

Concert de La Vereda, Dj Jara i Dj Mr. Black, a partir de les 23:30, al Mig i Mig Copes (plaça de a Bassa).

Por (Tragicomèdia en dues parts), a càrrec de Cia. La Reforma. Al Teatre de Manacor a les 20 h. Preu 7€

Concurs de monòlegs còmics. Semifinal. A l’Auditori Sa Màniga, a les 20 h. Durada: 1 hora aproximadament. L’entrada és gratuïta i el públic que assisteixi les tres gales de monòlegs tendrà entrada gratuïta per a l’espectacle de l’humorista Toni Albà.

Dissabte 11

Concert de jazz/funk a càrrec del grup Lemon Emigrants. A les 20h, a la Sala la Fornal (carrer Coves dels Hams, 4).

Concert solidari. Carles Grimalt presentarà el seu nou disc Pacífico Atlántico. A les 19:30, al Teatre de Manacor. Preu: 8 €. Els fons recollits seran per a les associacions Tip-Tap, Impuls Ara i els col·lectius feministes de Manacor.

Transtorno obsesivo por internet, de la Companyia Concha Vidal. A l’Auditori Sa Màniga, a les 19.30 h. Durada: 1 hora aproximadament. Entrada: 5 €.

Diumenge 12

Xocolatada solidària a benefici d’Aprop. De 8:00 a 13:00, a la Cafeteria Can Vinyes (devora la benzinera de la carretera Palma-Artà). Preu xocolata i ensaïmada: 5€. Amb el preu del tiquet se sortejarà una litografia de Pascual Andreu.

Concert Homenatge a Rafel Nadal, a càrrec de Banda de Música de Manacor i Jove Orquestra Illes Balears. A les 19 h, a l’Auditori de Manacor. Preu: 5 €.

La Rateta Presumida a càrrec de La Fornal Espectacles. A les 11:30, a l’Espai 36 (carrer Major, 36 – Sant Llorenç). Preu entrada: 3€. Edat recomanada: a partir de 2 anys.

Back To Top
Search