skip to Main Content

L’Ateneu reobre i inicia un projecte de cistella ecològica

La barrera de l’Ateneu lo Tort es tornarà a aixecar després d’aquests mesos de parada més que forçada. I ho farà amb nous projectes per seguir sent l’espai de referència de l’anticapitalisme manacorí.
La data de reobertura és el proper dijous 11 de juny a les 18h i des de llavors, cada dijous. Els dies d’obertura en els quals no hi hagi res programat seran per poder-hi anar a prendre una beguda, jugar una partida de dards o llegir algun llibre —o agafar-ne un de prestat—. A més, l’Ateneu lo Tort va va començar ja a oferir només productes locals així que, entre d’altres, es podran trobar cerveses artesanes Sa Forastera o refrescos i sucs Puig, entre d’altres.
A tot això, l’Ateneu ha anunciat també la creació d’un grup de cistella ecològica que es conformarà en breu. Qualsevol persona s’hi podrà unir i cada setmana arribarà la cistella a l’ateneu. Per sumar-s’hi basta venir a l’ateneu qualsevol dia d’obertura o enviar un correu a través del portal web o xarxes socials. El de la cistella, a més, és un projecte que ja en l’anterior espai es va dur a terme i que ara es torna a reenganxar una vegada establert del tot al nou local.
Aquesta iniciativa, com les properes que l’Ateneu iniciï estaran marcades per la voluntat d’incidir en alguns dels aspectes que seran més agressius en aquesta crisi que ja ha començat. Com ja es va veure en la passada crisi, en aquesta iniciada ara (en la qual la Covid-19 només ha estat el tret de sortida) la solució de les elits seguirà passant per la retallada de drets i de sobiranies. És per això que incentivar pràctiques i activitats que fomentin l’autoorganització i l’exercici de sobiranies serà una prioritat per l’espai anticapitalista.

Ateneu lo Tort

Back To Top
Search