skip to Main Content

L’equip infantil femení de volei platja del Club Voleibol Manacor, campiones d’Espanya

L’equip infantil femeni de volei platja del club Voleibol Manacor, dirigit per Andreu Catala, i amb les jugadores Laura Galmes, Natalia Binimelis, Bel Amer (Cide), Maria Piris (CV Arta) i Aina Nadal (Cide), s’ha proclamat campió d’Espanya al centre internacional de voleiplatja de Lorca. El campionat es va disputar els dies 10, 11 i 12 d’agost.

Després de guanyar la semifinal contra l’equip del CV Soller en el set definitiu per un ajustat 16-14 i després de remuntar un parcial de 4-11, es varen classificar per jugar la final contra l’equip andalús de Marbella.

Les andaluses ja havien derrotat el Manacor a la fase prèvia, i segurament partien com a favorites. Però es va produir la sorpresa i la victòria va ser per les mallorquines, que s’imposaren una altra vegada al tie-break amb un marcador de 15-12.

Maria Piris, una de les gunyadores ens conta la seva experiència. “Vàrem passar molt de gust, però també molts de nervis. Qui perdia dos partits quedava eliminat de la competició, i nosaltres vàrem predre el segon parit que jugàrem, per això vàrem tenir molta pressió tot el temps”. Diu que la seva victòria va ser una sorpresa. “hi havia equips molt bons, el d’Andalusia, el de Madrid, el Barça…”

Ens explica com va néixer aquest equip, que reuneix jugadores de clubs diferents de pista. “Na Laura i na Natàlia, del Club Voleibol Manacor, ens varen proposar a jo i a les altres dues jugadores si volíem fer equip amb elles, perquè tenien ganes de fer un equip competitiu i classificar-se per aquest campionat. Com que ja ens coneixíem i jo ja havia entrenat amb elles l’any passat vaig dir que sí. Entrenàvem juntes a S’Illot i llavors també entrenava cadascú al seu club, ens reuníem quan podíem”

Dia 13 d’Agost, a la platja de S’Illot, un grup d’aficinats i familiars varen voler homenatjar les jugadores, que varen ser rebudes amb aplaudiments, i felicitades pel seu èxit esportiu.

Destacat: Les andaluses ja havien derrotat el Manacor a la fase prèvia, i segurament partien com a favorites. Però es va produir la sorpresa

Back To Top
Search