skip to Main Content

Les declaracions de Cristina Capó a Cent per Cent indignen Pedro Rosselló, que amenaça la regidora amb una querella

Capó havia insinuat al nostre número de la setmana passada que semblava que el concurs per a la nova concessió de neteja “estigués fet a mida”

Pedro Rosselló acabà les rialles dilluns. El to distès i reposat de l’exbatle s’esdevingué agre i aspre. Les raons, les declaracions de la regidora Cristina en el nostre número de la setmana passada insinuant que “sembla que el concurs per a la nova concessió estigui fet a mida” perquè guanyàs LUMSA, la mateixa empresa que fins ara n’havia estat responsable.

Rosselló demanà a Capó si havia estat el nostre mitjà qui havia tergiversat les seves paraules o si realment les havia dites així. Capó es reafirmà en les seves declaracions, insistint que “és que ho pareix”. Rosselló respongué que “gairebé m’obliga a posar-li una querella”, davant “l’ofensa” que suposava per a la seva persona tal insinuació. I acabà: “Si té res, em posi una denúncia”.

D’altra banda, la delegada d’Urbanisme, Bel Febrer, hagué de reconèixer que els edificis municipals de més de cinquanta anys no havien passat la inspecció tècnica de vehicles, un tràmit que han de superar, sota pena de multa si no ho fan, tots els particulars.

També hagué de respondre Miquel Perelló, a pregunta de Joan Llodrà, sobre les mesures que havia pres com a delegat d’Interior, arran de les imatges d’agents de la Unitat Territorial de Costes atacant un grup de menors i proferint comentaris homòfobs. Llodrà lamentà que l’equip de govern “sigui tan diligent per elaborar protocols antiterroristes i després siguin incapaços de gestionar l’actuació d’uns agents amb un grup de menors”. Perelló respongué que “és difícil l’actuació de la policia en zones d’oci, amb determinats col·lectius i amb consum d’alcohol” i s’aferrà al fet que “s’ha obert un expedient informatiu que ja es veurà si desemboca en sancions per als agents implicats”.

Back To Top
Search