skip to Main Content

Les notícies de Foc i Fum

El Mallorca fundarà un equip de balconing per guanyar en qualque cosa
Gir de 180 graus en la gestió de l’RCD Mallorca. Després d’acomiadar el conseller delegat, Maheta Molango, l’entitat palmesana ha anunciat la seva reconversió en equip de balconing “per guanyar alguna cosa”. Així ho ha confirmat el club en roda de premsa i ha apuntat a més que amb aquesta reconversió “esperam ser punta de llança a nivell mundial”.
Les reaccions no s’han fet esperar. Clubs d’arreu del món han aplaudit el canvi de rumb i esperen poder competir amb el Mallorca “el més aviat possible”.
Tot i que no tot són bones reaccions. Alguns clubs anglesos han titllat la mesura d’oportunista i de competència deslleial. “El Mallorca jugarà amb avantatge ara. Tendran el factor pista a favor sempre”, apunta el Manchester Balconing Club.

Se li acaben els cent anys de perdó per robar a un lladre i el detenen
Un home de Castella i Lleó va ser detingut ahir després de que es complissin cent anys des de que va robar uns dos milions de pessetes a un altre home que també els havia robat. La justícia, en virtut de la popular dita castellana “quién roba a un ladrón, tiene cien años de perdón” no havia pogut intervenir en el cas. Ahir però, Miguel J. R., de 121 anys d’edat, va veure com la Guàrdia Civil irrompia a casa seva per detenir-lo i portar-lo davant un jutge. L’acusat, que ha manifestat que “mai m’hauria pensat que viuria tant, i per això anava tan tranquil”, serà posat a disposició judicial avui mateix.
La Rafa Nadal Academy inaugura la temporada de balconning amb el primer salt
L’inici de la temporada de balconing s’ha avançat enguany i l’amfitriona ha estat la Rafa Nadal Academy. L’atleta, un jove anglès multimilionari que estava internat a l’acadèmia, s’ha estrenat amb un triple salt mortal al crit de “això també és un hotel”.
La Federació Mundial de Balconning -no reconeguda encara pel Comitè Olímpic Internacional- s’ha afanyat a reconèixer el salt i a donar la màxima puntuació a Anglaterra. Hem de tenir en compte que recollir amb aspiradora bocinets de cervell dona ara amb les noves normes una de les màximes puntuacions.
Davant de l’insòlit avançament de l’inici, Foc i Fum ha pogut xerrar amb representants d’altres països, qui han afirmat que ja preparen el seu gran debut als millor hotels i hostals de Mallorca.

El govern xinès no s’explica com el colona vilus no afecta el còlon
Després del caos desfermat les darreres setmanes a la ciutat de Wuhan (província de Hubei), l’executiu xinès encara no ha aconseguit comprendre perquè els científics li han posat aquest nom si no afecta al còlon, sinó més aviat a les vies respiratòries. Tot i que diversos grups de filòlegs han intentat explicar que es diu coRona, no colona, la gran majoria de la població xinesa no pot dormir els vespres pensant en perquè es diu colona.
Segons ha explicat el governador de la província de Hubei, Chen Li Vi-rus, “no és seriós que posin aquests noms a les malalties, indueix a confusió. Jo de petit me pensava que el còlera era un virus que te feia posar vermell i cagar-te en tot”.

Back To Top
Search