skip to Main Content

Les notícies de Foc i Fum

Ponç Pilat, únic no infectat de coronavirus a Judea perquè es fa les mans netes
Segons ha informat l’agencia East RomanNews, el prefecte de Judea,  Pontius Pilatus seria l’ única persona que no s’hauria infectat de coronavirus durant les darreres setmanes. Segons pareix, Pilat és un expert en rentar-se les mans, cosa que fa un parell de cops al dia. Les declaracions de Pilatos al respecte són prou aclaridores: “fer-se bé les mans netes evita que t’esquitxi la merda, i jo passo de merdes”.
Els primers indicis pareixen evidenciar que la resta de la població de Judea està infectada, inclòs Crist. El seu pare, un colom, ha declarat a Foc i Fum que “com no voleu que estigui infectat, si la creu on l’han penjat està menjada de merda”.

La suspensió de la temporada de balconing pel Coronavirus salva milers de vides
Increïble però cert: A hores d’ara el Coronavirus ja ha salvat més persones de les que ha mort. Especialment vides angleses aficionades al balconing. Segons un estudi de la UIB, només fins a dia d’avui “s’haurien salvat a Mallorca 3452 vides angleses, que sempre són els més afectats”.
Ara bé, el mateix estudi confirma que la curva del Coronavirus és inversament proporcional a la del balconing. Això significa, diuen els experts, que “la propera temporada de balconing serà mortífera i podia acabar amb el 20% de la població britànica”. Davant aquestes conclusions, economistes de tota l’illa han alertat que la veritable patacada de l’economia no és ara, sinó quan el turisme de balconing deixi d’existir a causa de la manca de practicants.

Pedro Sánchez recorda que l’Estat d’alarma no t’obliga a fer esport ni cuinar
El guapíssim president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha volgut recordar avui a la població espanyola que entre les mesures de l’Estat d’alarma no s’hi troben ni fer esport ni cuinar: “No sé per què tothom té aquestes dèries, si no heu cuinat ni fet un bri d’exercici en la vostra puta vida” ha declarat el president, tot aconsellant a la població que pot jeure al sofà i mirar la televisió, talment com ho faria qualsevol cap de setmana. “Només faltaria que passat tot això esteu més en forma que jo i en ple estiu!” ha afegit Sánchez.
Tot plegat, en una compareixença en la qual també ha explicat que seguiran anunciant noves mesures econòmiques que no serviran de res. “Anam anunciant paquets de mesures econòmiques i socials perquè la gent es pensi que fem qualque cosa però realment no tenim ni punyetera idea sobre com gestionar aquesta crisi sanitària” ha declarat el president.
Així mateix, un dels periodistes assistents a la roda de premsa ha demanat pel vicepresident del govern, Pablo Iglesias, així com per la resta de l’executiu de Podem: “No sé de qui parles” ha respost Sánchez, mentre imitava el GIF de John Travolta a Pulp Fiction en estat de confusió.

Back To Top
Search