Skip to content

Les xarxes brufen els 20 anys de Cent per Cent

La publicació del darrer número de Cent per Cent, dedicat als nostres 20 anys de vida, ha generat reaccions a les xarxes que ens han emocionat i ens han animat a continuar amb la tasca que feim des de fa ara ja sí, més de dues dècades. Entre les reaccions n’hi ha de representants públics a les institucions, com ara la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, o d’antics treballadors de la casa, com Mercè Pinya. Heus-ne aquí un petit tast.

“Referents a Manacor i escola de periodistes”

Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca feia aquesta piulada, tot compartint la nostra portada de celebració dels vint anys: “Vint anys d’informació de proximitat, de qualitat, i en català. Referents a Manacor i escola de periodistes, desenvolupau una funció social i cultural encomiable. Enhorabona i per molts anys més!”

“Subscrit des del primer dia”

També des del Consell de Mallorca, Andreu Alcover, portaveu socialista en aquesta institució, es mostrava orgullós de ser lector i subscriptor nostre des dels inicis de Cent per Cent: “Subscrit des del primer dia i per molts anys més. Informació de Manacor, en català i de qualitat. Per mi no té preu. Cada setmana obro la bústia ansiós de trobar la revista. Per molts anys!!”

“La filla ens fa vint anys!”

Joan Llodrà, partícip fundador d’aquesta casa nostra i ara també conseller al Consell de Mallorca per MÉS-Esquerra, deia: “I la filla ens fa vint anys! Ningú no va dir que el camí seria fàcil però girant l’ullada cap enrere confirmam que la tria va ser encertada… Vint anys de @RevistaCpC i el goig de poder-ne parlar”.

“Em vaig enamorar d’aquell ofici”

Mercè Pinya, antiga treballadora d’aquesta casa i actual cap de premsa a l’Ajuntament de Manacor escrivia un fil a Twitter, del qual us feim aquest extracte: “A la @RevistaCpC hi vaig fer la meva 1a feina com a periodista. Estudiava Humanitats a Bcn i cercava feina d’estiu. Em vaig enamorar d’aquell ofici i és el que em va fer decidir a estudiar Periodisme”. I continua: “Aquella portada sobre el Ramadà de la comunitat magribina de Manacor em va fascinar. Per primera vegada es mirava el poble amb una altra mirada”.

“Molta gent externa ha après a estimar Manacor”

El campaneter i avui referent de la cultura catalana a Mallorca, Rafel Gelabert, publicava: “Gràcies al Cent per Cent molta de gent externa ha après a estimar més Manacor i en definitiva Mallorca. Gràcies a totes les persones estimades i amigues que en un moment o l’altre han tirat el carro endavant”.

Back To Top
Search