Skip to content

L’Hospital de Manacor nominat a la millor gestió hospitalària

155 hospitals van presentar-se a la convocatòria del premi TOP 20 de IASIST, la consultora hospitalària amb seus a Madrid i Barcelona que estudia la qualitat i eficència dels centres sanitaris. Avui, 9 de novembre, s’ha publicat la llista dels nominats i d’entre els 76 candidats finalistes provinents de 15 Comunitats Autònomes, l’Hospital de Manacor es troba entre les candidatures al guardó per gestió hospitalària global. La institució manacorina competeix en aquesta categoria amb centres com l’Hospital Universitari Son Llàtzer de Palma i altres ens de renom com la clínica Quirón de Madrid o els hospitals de Bellvitge i Sant Joan de Déu de Barcelona.

La gerent de l’Hospital de Manacor, en declaracions al Cent per Cent, ha comentat que a la institució es congratulen d’haver estat nominats, i se n’alegren d’haver entrat a la llista, perquè haver estat escollits d’entre 155 participants evidencia la feina feta. Alhora, també reafirma que són cautelosos d’anticipar celebracions, ja que prefereixen esperar al dia 24 per veure qui és el resultat del concurs. De totes maneres, Catalina Vadell considera que aquesta nominació “és un reconeixement als esforços de tots els professionals de l’hospital”.

Aquest concurs TOP20 està basat en el «benchmarking», que consisteix en la comparació de serveis, productes i processos de treball de les organitzacions que permeten identificar els patrons de bones pràctiques i reconèixer la tasca dels centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació. La consultora IASIST porta 16 edicions guardonant a diferents hospitals i clíniques, tot i que molts revaliden títols. Aquest any, han fet unes modificacions a les bases que permeten avaluar els centres a partir de 35 processos clínics, enlloc de fer-ho a partir de resultats globals. Les institucions es classifiquen en diferents nivells on s’especifiquen les dimensions que tenen i el seu grau d’especialització, per així avaluar l’eficiència en cada cas.

En la vigent edició, també hi són presents els hospitals illencs de Son Espases i Mateu Orfila els quals han estat nominats en l’àrea del cor. Els hospitals TOP 2015 es comunicaran a la conferència del dia 24 novembre, que tindrà lloc al Centre d’Arts Reina Sofía a Madrid.

Podeu consultar el llistat complet d’hospitals nominats al premi TOP20 2015 clicant aquí.

Back To Top
Search