skip to Main Content

L’STEI agraeix el suport rebut per part del professorat del municipi de Manacor

El sindicat ha obtingut un 56% dels vots emesos pels docents del nostre municipi

L’STEI Intersindical agraeix de tot cor la participació del professorat i, sobretot, el seu suport a les candidatures de l’STEI de les quatre illes. També expressa la seva gran satisfacció per la millora dels resultats obtinguts en relació a les darreres eleccions de l’any 2014, en passar d’un 28% dels vots a un 42% en el percentatge global de les Illes Balears.
Des de la delegació territorial de Manacor valoram de manera molt positiva els bons resultats que la candidatura de l’STEI a la Junta de Personal Docent no Universitari de Mallorca ha obtingut a les quatre meses parcials del municipi de Manacor. A la de l’IES Mossèn Alcover, amb un 58 % dels vots; a la de l’IES Manacor, amb un 48 %; a la del CEIP Molí d’en Xema, amb un 66 %; i a la de l’IES Porto Cristo, amb un 53 %.
Des del sector d’ensenyament públic donam les gràcies al professorat de Manacor per haver confiat en l’STEI Intersindical, que serà una vegada més la força majoritària a les tres Juntes de Personal Docent, així com també a la Mesa Sectorial d’Educació; responsabilitats que assumim amb les forces renovades i amb la voluntat de no decebre les expectatives posades en les nostres candidatures.
També feim extensiu aquest agraïment a les persones del nostre municipi que han format part de la nostra candidatura, o que s’han implicat en la tasca electoral fent d’interventors o apoderats el dia de les votacions, el passat 4 de desembre.
En les cas concret del nostre municipi, des de l’STEI seguirem fent feina per a la millora de la qualitat de l’ensenyament de Manacor: en la reclamació d’una baixada generalitzada de les ràtios a tots els centres del municipi, una dotació més adient de recursos per a l’atenció a la diversitat i la formació professional, una bona detecció de les necessitats de l’alumnat nouvingut així com la continuació de la distribució equitativa d’aquests alumnes.
També dedicarem els nostres esforços per trobar una solució efectiva a les aules prefabricades del CEIP Ses Comes, el condicionament i la posada en marxa de l’antic edifici dels Sementals per al CEIPIEEM Simó Ballester i per un augment de l’oferta educativa del Centre d’Educació per a Persones Adultes, entre moltes altres qüestions.
Des de l’STEI Intersindical seguirem fent feina en la defensa d’una escola pública, laica, inclusiva i en català, que respongui a les demandes del segle XXI i que planti cara de bon de veres a tots aquells que volen malmetre el sistema educatiu públic, les condicions dels docents, la diversitat lingüística i la llibertat ideològica de la nostra societat. Amb l’empenta i el suport del professorat, no defallirem mai.
Satisfets i al mateix temps responsables de la confiança dipositada en nosaltres, la lluita continua.

STEI-Manacor

Back To Top
Search