skip to Main Content

L’STEI demana una solució urgent per al CEIP Ses COMES

Després d’haver sabut per la premsa que l’empresa que executa les obres de reforma del CEIP Ses Comes ha fet una suspensió de pagaments pendent de confirmar-se, l’STEI Intersindical reclama una actuació efectiva i ràpida a les administracions responsables que solucioni aquesta nova dificultat que ha d’afrontar el centre escolar del nucli costaner.

Amb la presència d’aules modulars des de fa més de deu anys, després d’un temps de pressió i mobilitzacions per part de la comunitat educativa del CEIP Ses Comes, tant per part dels pares mares com del claustre de mestres, les obres d’ampliació de l’escola varen començar amb un any de retràs.

Finalment, el mes de setembre d’enguany varen donar inici les obres, amb les dificultats i molèsties que suposa haver començat les classes amb el renou i les molèsties pròpies d’unes tasques d’ampliació. Ara l’empresa constructora es despenja amb una suspensió de pagaments que afegeix més entrebancs al banyat d’una escola castigada d’una manera massa severa.

Per aquests motius, l’STEI Intersindical reclama a les administracions responsables de la gestió educativa una solució urgent, ja que la situació és insostenible i requereix una intervenció ràpida. Els infants, famílies, docents del CEIP Ses Comes i tota la població de Porto Cristo han de gaudir d’una educació de qualitat i d’uns equipaments en les millors condicions.

L’STEI Intersindical expressa també la seva voluntat de col·laboració amb la comunitat educativa del CEIP Ses Comes i amb totes aquelles entitats que es mobilitzin per a reclamar una solució a una situació tan injusta des de fa temps.

STEI Intersindical

Back To Top
Search