skip to Main Content

Manacor crea la primera Unitat Nocturna de la Policia Local en resposta a les demandes dels veïnats

La Policia Local de Manacor reforçarà considerablement la vigilància nocturna dels carrers amb l’entrada en funcions d’una nova unitat “que compta amb dotze policies i tres oficials, un dels quals serà el responsable de la unitat”, explicà dilluns l’inspector en cap de la Policia Local de Manacor, Antoni Sureda. Amb aquest nou dispositiu fins a tres patrulles estaran permanentment de servei a partir de les vuit i mitja de l’horabaixa i fins a les sis del matí.
La creació de la nova Unitat Nocturna, que s’ha nodrit d’agents voluntaris d’altres seccions, no suposarà en cap cas la disminució de la vigilància en horari diürn. La nova organització policial permetrà incrementar especialment la seguretat durant les nits dels caps de setmana i les jornades festives, en resposta a les queixes dels ciutadans per botellots, renous i petits actes de vandalisme que en els últims anys s’han incrementat.
La creació d’aquesta nova unitat i la reorganització de la Policia Local ha estat possible després de l’acord de l’Ajuntament de Manacor amb els sindicats del Cos el passat mes de juny.
La Unitat Nocturna, a més de garantir la seguretat ciutadana, també vigilarà locals públics per controlar que es compleixin les ordenances municipals i, entre d’altres, evitar el renou excessiu, el consum de begudes alcohòliques al carrer o la venda d’alcohol a menors. La unitat també té atribuïdes funcions de control de trànsit i de documentació, de sonometria, d’alcoholèmia, de drogues, radars o conduccions temeràries.

Back To Top
Search