Skip to content

Manacor, punt de trobada per a joves creadors de videojocs

Manacor acollirà el proper 26 de setembre el seu primer hackaton, un programa accelerat de 10 intenses hores per desenvolupar un videojoc en 2D per IPhone,IPad, Android, Windows y Mac. L’espai de na Camel·la tornarà a ser la seu del Videogame Day, però en aquesta ocasió els participants seran els grans protagonistes de la jornada. Podran crear el seu propi videojoc. D’aquesta manera la ciutat de Manacor torna a fer una clara aposta per la programació,el disseny interactiu, l’exploració narrativa i l’expressió artística.

Aquest acte ha estat organitzat per ENTI-UB, escola de noves tecnologies interactives amb seu a Barcelona i adscrita a la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

La jornada començarà a les nou del matí quan s’anunciarà el repte i a partir d’aquell moment i amb l’assessorament de dos desenvolupadors de jocs d’ENTI-UB, els participants tindran deu hores per crear un joc basat en el repte plantejat. La jornada acabarà a les deu de la nit quan es donaran a conèixer el nom dels guanyadors.

El VideogameDay és gratuït i obert a tots aquells que estiguin interessats en el món del Jocs Aplicats, les aplicacions per dispositius mòbils o cross-media.Les inscripcions a les jornades es poden fer enviant un email a: info@enti.cat o al Departament d’Educació de l’Ajuntament de Manacor, carrer d’en Muntaner 12. Els assistents només hauran de portar el seu ordinador.

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) va néixer ara fa dos anys fruit d’un desig i una necessitat: el desig de poder compartir els estudis i la formació que les millors universitats del món ja estan portant a terme; i la necessitat de contribuir a l’incipient clúster del Videojoc  amb els millors creatius i professionals. El Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI-UB, Escola adscrita a la Universitat de Barcelona, és el primer Grau Universitari en Jocs Aplicats de tot l’estat, creat conjuntament amb la UB i inscrit a la branca d’Arquitectura i Enginyeria.www.enti.cat.

 

Back To Top
Search