Skip to content

Un mapa en moviment, un país en construcció

De Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó, aquest és l’eslògan, aquest és el país, aquest és el nostre poble. Però, què són els Països Catalans? Existeixen en el nostre imaginari? Com es configuren? Quin és el seu projecte? Com es pot superar el marc autonòmic imposat? Aquestes han estat algunes de les preguntes que ha plantejat Som Països Catalans des del seu naixement.

Aquest col•lectiu va ser format durant el 2013 per defensar els Països Catalans com a nació en tots els àmbits socials del territori. Per construir els Països Catalans a partir de la cultura i la llengua, però també de les associacions i col•lectius, des del món sindical i els ajuntaments, des dels mitjans de comunicació i les editorials, etc.

Una de les iniciatives que ha desenvolupat Som Països Catalans, ha estat realitzar un documental titulat Un mapa en moviment, un país en construcció, el qual es presentarà i projectarà el proper diumenge dia 6 de desembre a les 19 h al Teatre de Vilafranca. Aquest documental plasma la idea que ja s’està construint el país des de moltes iniciatives, algunes de molt grans i d’altres molt petites. Per això se’ls dóna la paraula, perquè ajudin a conformar aquest mapa. Algunes de les iniciatives de Mallorca a les quals s’ha donat veu són Ona Mediterrània, el GOB o l’Assemblea de Docents.

De d’Endavant-OSAN i el Pla de Mallorca en Marxa vos convidam a venir a gaudir del documental i reflexionar tots junts i totes juntes per continuar construint els Països Catalans.

Back To Top
Search