skip to Main Content

Maria Antònia Sansó: “Als manacorins no ens la bufa que el nostre batle digui segons què”

“Em pareix bé que cadascú hi digui la seva. Nosaltres quan emprenguérem la tasca de governar ho férem clarament convençuts per fer feina per Manacor, no com vostès, que hi arribaren amb una moció de censura per assegurar cadiretes i sous”. Així responia Miquel Oliver a la pregunta que al ple ordinari de dilluns passat formulava la portaveu popular Maria Antònia Sansó entorn de les declaracions públiques de Núria Hinojosa “on desautoritzava el batle”. Sansó replicà que “vostè xerra en nom de tots els manacorins i manacorines. I estic convençuda que el vuitanta o noranta per cent no comparteixen les seves declaracions, senyor batle”. Sansó continuà, visiblement contrariada, recordant que “molts de manacorins s’han sentit dolguts i ofesos per les seves declaracions i les seves maneres” i acabà demanant a Oliver que rectivicàs: “Basta que digui que s’ha equivocat i que és el batle de Manacor i que no pot parlar com a número u de MÉS-Esquerra”. Sansó recordà també que en una entrevista publicada aquests dies Oliver deia que “me la bufa el que diguin els mitjans estatals” i remarcà, Sansó, que “als manacorins no ens la bufa que el nostre batle digui segons què, té la llibertat de dir la seva, però representa Manacor, i això no se li ha d’oblidar”.

Per part seva, Oliver digué que només hi ha dues coses d’aquests dies que li han sabut greu: “Que hi hagi gent que pensi que hi ha una enemistat entre Rafel Nadal i jo, i l’altra l’ús que l’extrema dreta, el PP, Ciutadans i Vox, ha fet de tot aquest rebombori, quan Rafel Nadal sempre havia intentat estar al marge de tot això”. Oliver recordà també la col·laboració de Nadal amb el lipdub de l’Obra Cultural i també amb la campanya d’”Un Cafè per la Llengua”, també promoguda per l’OCB. Oliver, així mateix, acabà dient que “com qualsevol ciutadà, Rafel Nadal sempre té a disposició el batle de Manacor”.

Per part seva, Bel Febrer, del PI, volgué saber si l’equip de govern, atès que està en contra d’aquest “tracte de favor” renunciarà als 2.400 metres de zona verda i als 3.500 metres d’aparcament públic que aconseguirà gràcies, precisament, a la Llei Nadal”. Oliver, sense dubtar, replicà: “Només faltaria que hi renunciàssim. Ve arran d’una llei, només faltaria que incomplíssim lleis renunciant a aquests retorns”.

Finalment, Catalina Riera, també del PI volgué aclarir el motiu pel qual, segons ella, el Centre de Tecnificació de Rafel Nadal no hauria satisfet els impots de l’IBI i de Residus els darrers tres anys. Riera aclarí que “si no notificàrem aquests imposts al centre esportiu va ser perquè hi havia una revisió dels cadastres que va impedir que l’ATIB donàs d’alta durant dos anys i mig totes les noves empreses que es creaven a les Balears”. I aclarí que “això no ha passat, per tant, sols a l’acadèmia, sinó a totes les noves empreses”.

Back To Top
Search