Skip to content

Mercè Pinya: nova incorporació al capdavant de la comunicació de l’Ajuntament manacorí

Un altre dels canvis que coincideix amb les dimissions en l’àmbit cultural és la destitució de l’actual cap de premsa, Joan Albert Pons Bagur. El de cap de premsa és un càrrec de lliure designació i en aquest cas, la periodista manacorina Mercè Pinya serà l’encarregada de substituir al politòleg menorquí que havia estat al capdavant de l’equip de comunicació de l’Ajuntament des de l’inici del mandat i que dimitirà avui mateix.

Pinya, va començar la seva trajectòria laboral com a redactora a la nostra publicació i té una àmplia experiència en el món comunicatiu: ha treballat en el departament de premsa del Consell de Mallorca, a TV Mallorca i a IB3 i també a mitjans escrits com l’Ara Balears i Diario de Mallorca.

Des del Cent per Cent desitjam sort i encerts a la nova professional!

“No descartam qualque altra remodelació, tot i que encara no tenim res damunt la taula”

“Els tres casos han coincidit en el temps però no té res a veure una cosa amb l’altra” afirma el batle Miquel Oliver en referència als canvis en diversos càrrecs de confiança. De fet, Oliver afirma que, en el cas d’Emma Terès, gerent de l’Escola de Mallorquí durant nou anys, “s’ha tractat d’una dimissió per motius personals” i que “Margalida Rosselló serà la persona encarregada de substituir-la, qui ja va ocupar el càrrec durant l’anterior mandat per cobrir una baixa de maternitat”.
D’altra banda, la gerent de la Institució Pública Antoni M. Alcover, Bàrbara Sagrera també ha presentat la seva dimissió, en aquest cas, per qüestions laborals i “pel moment encara no s’ha designat cap persona per substituir-la” diu Oliver. Segons el batle, “la gerència d’aquestes institucions està impregnada de la personalitat i la manera de fer de la persona, hi ha ideari i filosofia darrere” i afegeix que són pilars pels drets lingüístics i la cultura pròpia.
Així mateix, en el cas del càrrec de cap de premsa, Oliver explica que “es tracta d’un canvi de rumb en l’estratègia comunicativa i en el perfil de la persona que ha d’ocupar aquesta posició”.
Finalment, Oliver no descarta altres modificacions en el govern: “Ha passat un any i ens ha donat temps de veure el funcionament de tot plegat: no descartam qualque altra remodelació, tot i que encara no tenim res damunt la taula. L’estiu ha de ser un temps de reflexió per poder replantejar tot allò que necessitem”. En aquest sentit, explica que “s’ha de mirar si hi ha àrees amb una sobrecàrrega o delegats amb major disponibilitat: fins i tot ens podem plantejar l’agrupació d’algunes de les àrees” però insisteix en el fet que “no hi ha res tancat”.

Back To Top
Search