skip to Main Content

“Necessitam que la gent ens ajudi”

Enhorabona. Tot i que aquest ascens era esperat, de ben segur que n’estau més que satisfets.
No sempre és fàcil. Sigui la categoria que sigui, guanyar mai és fàcil. I nosaltres ho hem aconseguit i per això hem d’estar contents. Era una de les metes que ens havíem plantejat a principi de temporada. Volíem pujar el Manacor, i ho hem fet. Volíem pujar l’Inter, i ens falta no res per aconseguir-ho. I volíem mantenir el juvenil a Divisió d’Honor, i també ho hem aconseguit. Gràcies a déu i a altres petites coses, ho hem aconseguit i ara és un any de festa que volem aprofitar.
Econòmicament el club està sanejat? No tendrà problemes per adaptar-se en aquest sentit a la nova categoria.
Precisament ara estam fent feina en això. Volem augmentar la captació econòmica i aabam coses per poder afrontar amb garanties la temporada vinent.

L’aspiració per a l’any que ve és mantenir la categoria?
A veure, nosaltres aspiram a tot. I si va bé anirem per amunt, perquè no volem anar per enrere. Ara bé, el que volem també és consolidar l’equip, i consolidar també l’Inter dins Preferent. I com enguany, mantenir també el juvenil dins Divisió d’Honor.

Haureu de reforçar l’equip o pensau que amb els jugadors qeu teniu ho podeu aconseguir?
Quan vàrem fer aquest grup ja pensàvem en un ascens i també perquè tots poguessin quedar a jugar a Tercera. Econòmicament un club com el Manacor no pot fer gran cosa, que no sigui alimentar-se dels jugadors juvenils que van acabant la seva etapa de formació futbolística.

Comptau amb suport de l’Ajuntament per a l’esforç econòmic que haureu de fer la temporada que ve?
De l’Ajuntament l’únic que podem aspirar és que pagui qualque factura de material. L’Ajuntament no té dins el seu pressupost ajudar cap entitat esportiva i això és un escàndol. Ja ho va posar així Antoni Pastor i els nous que hi ha ara no ho han volgut canviar. És clar que no poden fer miracles, però és una vergonya que un ajuntament com el de Manacor destini un dos o un tres per cent a l’esport.

Vols afegir res més?
Sí: tant el Manacor com l’Inter pugen de categoria, i puja també el sentiment que té la gent. Necessitam ajuda econòmica. Només demanam als manacorins 50 euros l’any, per poder entrar per tots els partits dels vint-i-cinc equips que manejam ara mateix. Cal que surti aquest sentiment de necessitat, que la gent ho vegi. Tots aquells que diuen que el Manacor ha d’estar a Tercera perquè és un equip històric, haurien de ser els primers a posar aquests cinquanta euros.

Back To Top
Search