Skip to content

Neix la sala La fornal, un nou espai cultural per a les arts escèniques, musicals i literàries

La Sala La Fornal, sota la direcció de Joan Gomila i Catalina Servera, està ubicada al número 4 del carrer Coves del Hams, a Manacor, i neix amb l’objectiu de crear “un espai per a la companyia La Fornal, per assajar en condicions i mostrar els seus espectacles amb continuïtat, però a la vegada vol ser un espai de trobada de professionals de les arts escèniques i un espai que faciliti el recanvi generacional i doni oportunitat a nous talents”.

La Sala La Fornal ocupa uns 200 metres quadrats i compta amb una sala de representacions per a 50 espectadors. A més està dotada d’una recepció amb la taquilla i un petit bar i una petita biblioteca.

Joan Gomila explica que la creació de la Sala La Fornal “s’emmarca dins el desig de créixer com a empresa i també de poder donar suport a nous talents. La nostra vocació és la cultura, és des de ella que fem un plantejament empresarial, que doni continuïtat al projecte cultural, i de servei a la llengua i les persones del nostre país”.

Per tal de donar a conèixer el nou espai cultural s’han organitzat unes jornades de portes obertes que tendran lloc els dies 8, 9, 16, 23 i 30 d’octubre, sempre de 19 a 21 hores.

La programació de la nova sala s’encetarà l’11 d’octubre amb l’espectacle “El gust és nostre” de la Cia La Fornal. I la programació prevista continuarà amb “Les aventures de Gepeto i Pinotxo” de la Cia La Fornal (1 de novembre), “La Cita” de la Cia La Fornal (del 6 al 22 de novembre), “Psèudol” de la Cia Zircó Produccions del País Valencià (el 4 i el 5 de desembre), “La rateta presumida” de la Cia La Fornal (el 6 i el 13 de desembre), “E lucevan le stelle” una creació contemporània de Xavier Gelabert (de l’11 al 13 de desembre), i “Cambó/Companys” de la Cia. Teatre de Ponent de Catalunya, del 8 al 10 de gener.

Back To Top
Search