Skip to content

Nofre Ferrer, adéu a l’estrateg del PP

A l’edat de 69 anys ha mort aquesta setmana Nofre Ferrer Riera. Sempre actiu socialment, va ser jugador de futbol i va ser també un home implicat en política. Precisament dins el món del futbol, va ser també l’entrenador artífex de l’ascens del Cala d’Or a la Tercera Divisió. Sempre vinculat a la docència va ser també director del CEP de Manacor durant anys.

En política, la seva primera aparició va ser com a número dos de la llista AMI, una agrupació independent creada l’any 1987 per concórrer a les eleccions municipals manacorines, i liderada per Antoni Sureda Parera, després de la seva sortida del PSOE. No hi hagué sort, i AMI no obtingué representació. Després aterrà dins el PP on sempre des de darrere va moure els fils de la junta manacorina popular, en la qual va ser molt influent, fins al punt d’arribar a la presidència del comitè local. No va ser mai regidor a l’Ajuntament. En canvi, la seva dona, Maria Antònia Mercant, neboda de mestre Rafel Nadal, va ser regidora del PP i delegada de Cultura amb Antoni Pastor al capdavant.

Però quan més es va significar públicament Nofre Ferrer va ser amb l’arribada de José Ramón Bauzá a la presidència del govern autonòmic, on el manacorí va ser nomenat director general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional. També va ser conseller electe del Partit Popular al Consell de Mallorca.

En una entrevista en aquesta nostra publicació, deia entorn de la política lingüística bauzanista i el TIL: “Si al meu fill el fessin estudiar en castellà, em rebel·laria, com ja em vaig rebel·lar al seu moment”, deia alhora que estava convençut que “el català no està ni arraconat ni atacat”.

Rebin el condol per la seva pèrdua, la seva família, les seves amistats i tota la gent del Partit Popular.

Back To Top
Search