skip to Main Content

“Nosaltres volem ser l’equip que sorprengui”

Amb només trenta anys, Lluís Enric Molada (Palma, 1990) ha passat per equips com el CV Barcelona o el Voleyball Brisons de Bühl (Alemanya). Enguany, és el seu primer com entrenador del Conecta Balear CV Manacor, un equip a la cinquena posició de la màxima categoria masculina que s’ha classificat per jugar la Copa del Rei. Parlam amb Morlada de com afrontarà la Copa i de quines són les possibilitats de l’equip de portar el trofeu a Manacor. 

La classificació a la Copa del Rei és una fita important pel Club. 

Classificar-te per una Copa del Rei no és fàcil i ho has de fer molt bé durant la primera volta. Clar, a la competició es juguen quarts de final, semifinals i finals en tres o quatre dies i allà és on es troben els vuits millors equips de la primera volta. Encara han d’acabar les dues darreres jornades i no sabem si estarem en cinquena o quarta posició, però nosaltres tenim els punts segurs per estar entre els vuits primers. 

Quins diries han estat els punts forts de l’equip per tenir aquests bons resultats? 

N’hi ha molts, però un dels punts forts importants és que ja ens coneixíem tots els jugadors, uns que continuaven de l’any passat i d’altres que han tornat enguany com en Miquel Gallego, n’Anderson i Caetano Filter. Ha estat essencial trobar-nos amb un grup d’onze jugadors on ens coneixem tots i on tots tenen el nivell suficient per ajudar als moments importants i a guanyar partits. Nosaltres no guanyam els partits en sis jugadors sinó amb l’aportació de tots, dels tretze jugadors que tenim. D’aquests, onze jugadors han estat molt participatius i això és el que ens ha donat molta diferència respecte dels altres equips. 

Quan jugareu la competició? 

La Copa del Rei es juga a mitjans de febrer. 

Amb qui us agradaria trobar-vos? 

El primer classificat juga contra el vuitè i el segon contra el setè. Nosaltres anam cinquens i jugarem contra els quarts. Ara tenim possibilitats de quedar quarts, però jugaríem amb el mateix equip. Supòs que ens trobarem o l’Urbia o l’Unicaja d’Almeria que són dels equips més competitius a més del Guaguas de Canàries i el Terol. Clar, a nosaltres ens és igual qui ens trobem perquè tots són bons. L’important és anar partit a partit. Així i tot, crec que m’agradaria trobar-me l’Almeria, però igualment tots estan molt forts. 

Com us preparareu aquesta competició pel febrer?

Nosaltres prepararem la competició com preparam cada partit. No estam preparant un fet puntual, estam preparant arribar bé a cada partit i als partits importants. Hem de tenir en compte que nosaltres som un equip que hem de jugar a llarg termini i no hem d’oblidar la lliga. A Nadal no aturarem, només quatre dies, seguirem entrenant amb normalitat i prepararem la Copa del Rei però sense una obsessió molt gran. Som un equip humil i hem d’anar a poc a poc, hem d’estar preparats per jugar bé. 

Quines opcions creus que teniu? 

En una Copa del Rei les opcions estan sempre molt obertes. Normalment guanyen els equips importants, però sempre hi ha un equip que sorprèn i nosaltres volem ser l’equip que sorprengui però amb un bon nivell de joc. Volem somiar un poquet però tocant amb els peus a terra. 

 

Back To Top
Search