Skip to content

Nou projecte formatiu al Simó Ballester

L’Ajuntament de Manacor ha rebut el conseller d’Educació, Martí March, que ha anunciat una nova oferta formativa a partir del curs que ve al Simó Ballester. Aquest nou projecte consisteix a implantar els ensenyaments integrats de primària i de música en una de les dues línies de l’escola. Només un centre de Mallorca té aquest projecte educatiu.

La delegada d’Educació, Catalina Riera assegura que han posat el Departament a disposició de la Conselleria per “ajudar a desenvolupar el projecte previst al Simó Ballester i per iniciar qualsevol altre projecte escolar que suposi la millora de l’oferta i la qualitat educativa al municipi”.

A partir del curs 2016-2017 al Simó Ballester, a més de l’oferta d’ensenyaments musicals, també s’incorporarà progressivament el segon cicle d’educació infantil, que va dels tres als cinc anys.

També s’ha anunciat un acord per implantar un pacte d’escolarització, d’aquesta manera es podrà distribuir de manera equilibrada les alumnes amb necessitats específiques entre tots els centres, públics i concertats.

 

Back To Top
Search