Skip to content

El pati de la Torre del Palau s’omplí de valors, comerç just, ritme i contes amb Víctor Uwagba

Dins la campanya #TotsSomComerçJust que duen a terme les entitats de comerç just i la Direcció General de Cooperació del Govern Balear, aquestes setmanes s’organitzen diverses activitats lúdiques a Inca, Palma, Llucmajor, Maó i Manacor. Dissabte passat, Víctor Uwagba, originari de Nigèria, percussionista, ballarí, contacontes i gran persona, omplí el pati de la Torre del Palau, devora la botiga de comerç just.

L’espectacle “Africa Yetu” mostra la tradició oral africana de contar històries i educar en valors, fent-nos veure la importància de la solidaritat, la convivència, el respecte i un medi ambient ben cuidat, principis que també defensa el comerç just. En Víctor maneja 10 djembes (tambors africans), 25 titelles, maraques, i flautes, que varen encisar grans i petits.
A més de gaudir del ritme i bon humor d’en Víctor, els assistents varen poder degustar xocolata calenta de comerç just, una xocolata que recordar que aquestes properes celebrarcions nadalenques poden tenir bon gust per a tots, aquí i als països cultivadors de cacau.
Fins dia 17, comprar a la botiga de S’Altra Senalla té, a part de la satisfacció de saber-nos consumidors responsables que contribuïm a millorar les condicions de vida als països del Sud, un altre al·licient: per cada 10 euros de compra es pot participar en el sorteig de cinc cistelles de productes de comerç just valorades en 100 euros cada una.
També a Manacor, dissabte que ve, dia 17, a les 11 h, a la botiga Deixalles de Manacor (C. Francesc Gomila, 4), el microteatre a càrrec de Neo Rural ens convidarà a consumir responsablement per Nadal i tot l’any.

Back To Top
Search