Skip to content

El Patronat fa entrega dels premis dels diferents concursos de les festes de Sant Antoni

Els fogueroners, els nins i nines que millor han sabut interpretar la festa amb un dibuix i tots els que decoraren les façanes de ca seva o el mostrador del seu negoci amb motius SantAntoni i participaren en els diferents concursos que convoca el Patronat de Sant Antoni de Manacor varen recollir dissabte el seu premi.

I és que els representants del Patronat de Sant Antoni entregaren els premis del concurs de foguerons, el concurs de mostradors i frontis i també de la VI Mostra de dibuix infantil de Sant Antoni. El local del Patronat es convertí en una festa a la qual assistiren els guardonats i tots els que els volgueren acompanyar.
Els cinc primers premis del concurs de foguerons varen ser per: Es dimonió en pèl, el Club d’Esplai Crist Rei, els Amics des Mallorquí, l’APIMA Sant Vicenç de Paül i l’Associació Cultural 9Ritme.
El millors mostradors segons el veredicte del jurat varen ser: Floristeria Avinguda (primer premi), Comercial Balear (segon premi) i Sa Bresca (tercer premi).
Recolliren els premis als frontis més ben decorats els propietaris d’una casa del carrer Olesa i el CEIP Sa Graduada.
I pel que fa a la VI Mostra de dibuix infantil Sant Antoni 2017 els guardons per a nins i nines fins a 4 anys varen ser per Mercè Oliver i Laura Capó. En la categoria 5 i 6 anys, varen ser premiats Adrià Servera i Sergi Jiménez. Entre els infants de 7 a 9 anys, Maria Pérez i Claudia Madero. I en la categoria de 10 a 12 anys, Miquel Aristondo i Carme Juaneda.

Back To Top
Search