skip to Main Content

Peixateria municipal: l’Ajuntament anuncia que el mes de gener haurà acabat l’obra

Les obres que han de modernitzar l’antiga peixateria del mercat municipal de Manacor de la plaça de les Verdures, avancen a bon ritme. El local fa anys que aquest local està tancat i el seu estat de conservació no és en absolut òptim. Perquè la peixateria torni a la plaça és necessari oferir un local nou, adaptat a la normativa actual i equipat amb la maquinària que la llei marca.

El projecte d’adequació del local, amb un pressupost de més de 70.000 euros, preveu reformar completament tot l’espai de venda de la peixateria. Es remodelarà el mostrador d’exposició de la mercaderia reduint-ne la superfície per permetre ampliar l’espai destinat al públic i instal·lar una nova barra que faciliti l’atenció al públic. A més se substituïran totes les rajoles de l’edifici, tant les de les parets com les de terra i s’hi instal·larà un nou sostre fals que amagarà canonades i cables d’instal·lacions.

Les obres, que tenen un termini d’execució de tres mesos, també preveuen l’ampliació de la zona d’obrador que queda amagada del públic. Per això es demolirà una part de la paret que es troba darrere el taulell de venda per permetre l’ampliació de la zona de preparació dels peixos i permetre també la instal·lació d’una nova cambra frigorífica.

El projecte que s’està executant també preveu l’habilitació d’una cambra higiènica pels futurs treballadors, un requisit que l’antiga peixateria no tenia. Aquest espai comptarà amb una zona de vestidors, un petit magatzem i un bany. A més de tot això es renovaran completament totes les instal·lacions d’aigua i electricitat del local. En definitiva, “el que ens permetrà aquesta actuació és complir amb les normes establertes tant estructurals com higièniques per a les peixeteries i oferir un local modern i en condicions als interessats en fer-se càrrec de la peixateria”, explica el regidor de la plaça, el macianer Antoni Sureda.

Back To Top
Search