Skip to content

Presentada la versió il·lustrada d’El Pi de Formentor, amb la participació destacada del manacorí Toni Galmés

La professora Maria Àngels Mifsud va ser l’encarregada de dur a terme la presentació a la Institució Alcover

“Més d’un segle després d’haver estat escrit El pi de Formentor forma part del nostre imaginari cultural. El coneixem i el reconeixem, arbre vell, verd i poderós que lluita contra ones i vent. Però hi ha moltes més coses darrera aquest poema, símbol de la Renaixença mallorquina”, així parlen d’El Pi de Formentor els impulsors de Saïm Edicions, l’editorial que dimarts passat presentava a la Institució Pública Antoni Maria Alcover la versió il·lustrada del celebre poema de Miquel Costa i Llobera. “Aquí hi trobareu els secrets que amaga la figura del propi pi, sabreu com sorgí la idea de musicar-lo des que una nina el descobrí en un vell llibre de casa seva i, fins i tot, vos plantejareu si el poema pot ser l’epitafi involuntari d’una Mallorca passada”.

El llibre compta amb un pròleg de la cantant Maria del Mar Bonet, autora de la versió musical més coneguda del poema de Costa i Llobera, i amb un estudi introductori de Bernat Cifre, a banda d’un epíleg de Joan Buades.

La presentació a Manacor va comptar també amb una convidada de luxe, la professora de llengua i literatura catalanes Maria Àngels Mifsud.

Back To Top
Search