skip to Main Content

Primera Fira de les Dones de Manacor

El proper 7 de març es farà a la nostra ciutat i promoguda per l’Ajuntament una fira centrada en les dones

Aquest passat dimarts dematí la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Manacor, Carme Gomila va presentar la primera Fira de les Dones de Manacor. Dissabte dia 7 de març, vigília del Dia Internacional de les Dones, es durà a terme la fira. Aquesta tindrà lloc entre les 9.30 h i les 19 h i estarà dividida en tres sectors: un primer sector dedicat a les dones artesanes, un segon sector dedicat a les dones relacionades amb la gastronomia, i un darrer sector dedicat a les entitats socials amb projectes per la igualtat.
A més, durant la jornada es donaran diverses activitats complementàries, com un vermut al migdia amb el grup Río Ciclo o el tancament de la fira amb Jo Jet i Maria Ribot a la Institució Alcover.
L’objectiu és clar, mostrar el potencial de la dona en tots els àmbits i crear xarxa entre elles i les institucions públiques.
Segons Gomila, “volem animar les dones artistes del municipi i d’arreu de Mallorca a col·locar la seva parada a la fira, és molt important donar visibilitat a les dones comerciants i generar teixit entre elles”. A més, ha explicat que el departament d’Igualtat ha tingut una reunió prèvia amb dones artistes del municipi i amb entitats socials per tal d’explicar el projecte, veure la rebuda que pot tenir i recollir recomanacions.
Les inscripcions es poden realitzar a partir d’avui i fins al dia 17 de febrer. Dependent de la quantitat, i en el cas que el Claustre es veiés desbordat, s’utilitzaria la plaça del Convent per a la possible ampliació de la zona de paradetes.
La Fira de les Dones serà l’activitat central de commemoració del Dia Internacional de la Dona. La delegada municipal ha destacat que la Fira és una aposta important de l’equip de govern ja que el pressupost destinat a igualtat ha augmentat molt per a l’any 2020.

Back To Top
Search