skip to Main Content

Programació de Setmana Santa

Dissabte del Ram – 8 d’abril
– 20.30. Acte Inaugural de la Setmana Santa de Manacor. A l’Església del Convent de Sant Vicenç Ferrer. Exposició dels estendards de totes les confraries. Sermó a càrrec del coremer, Mn. Bartomeu Català, president de Projecte Home a les Illes Balears. Concert a càrrec de la Banda de Música de Manacor, la Coral del Conservatori Municipal de Manacor i la Coral de Fartàritx.
– Benediccions de rams. S’Illot, el dissabte a les 17.00 al pati de l’església. Fartàritx, el dissabte a les 19.00 a l’entrada del col·legi.

Diumenge del Ram – 9 d’abril
– Benediccions de rams. Sant Pau, a les 10.00 a la plaça de sa Torre. Son Negre, a les 10.00 a la plaça de l’església. Crist Rei, a les 10.45 al pati de Crist Rei. Porto Cristo, a les 11.00 al pati de ca ses Monges. Els Dolors, a les 11.30 a sa Bassa. Benedictines, a les 18.00 a la plaça del monestir. Son Macià, a les 18.30 al pati de ca ses Monges.
– 19.00 Dotze Sermons. A l’Església del Sagrat Cor, de Manacor (Fartàritx).
– 20.30 Via Crucis a Porto Cristo. Al voltant de la plaça de l’església, i a continuació celebració de l’eucaristia. A la Parròquia de la Mare de Déu del Carme de Porto Cristo.
– 20.30 Processó de Crist Rei. Itinerari: Parròquia de Crist Rei, ca. de l’Àngel, Verònica, Pius IX, Nord, Galmés, ecònom Pere Bonnín, Àngel i entrada novament a la Parròquia de Crist Rei.

Dimarts Sant – 11 d’abril
– 21.00 Processó del Silenci i la Pregària. Itinerari: Església del Convent de Sant Vicenç Ferrer, plaça del Convent, carrer Major, carrer del Centre, carrer Olesa, carrer d’en Jaume Domenge, carrer del Mercadal, carrer d’en Bosch, plaça del general Weyler, plaça del rector Rubí i entrada a la Parròquia de Nostra Senyora dels Dolors.

Dimecres Sant – 12 d’abril
– 19.30 Missa Crismal. Presidida pel bisbe amb els preveres i tot el poble de Déu. En ella es consagra el Sant Crisma i es beneeixen els altres olis que s’empraran en l’administració de diversos sagraments. A la Seu de Mallorca. Es disposarà d’autobús per assistir-hi en grup. S’hi poden apuntar a qualsevol de les tres parròquies fins dia 10, inclòs. Hores d’oficina o en finalitzar les misses.

Dijous Sant – 13 d’abril
– 19.00 Missa del Sant Sopar a Manacor
A la Parròquia dels Dolors.
– 20.30 Missa del Sant Sopar a Porto Cristo. A la Parròquia de la Mare de Déu del Carme. A continuació: Processó a Porto Cristo. Itinerari: Parròquia de la Mare de Déu del Carme, plaça de la Mare de Déu del Carme, c. de l’ecònom Pere Gelabert, Llevant, Port, Sant Simó, pl. de la Mare de Déu del Carme i entrada novament a la Parròquia.
– 22.00 Processó de la Sang, a Manacor. Itinerari: Parròquia de Nostra Senyora dels Dolors, plaça del rector Rubí, plaça d’es Cós, avinguda de Baix d’es Cós, carrer d’en Mas, passeig de n’Antoni Maura, plaça de na Camel·la (abans Jordi Caldentey), carrer de l’Amargura, plaça del rector Rubí i entrada novament a la Parròquia de Nostra Senyora dels Dolors.

Divendres Sant – 14 d’abril
– 10.00 Pregària d’ofici de lectures. A la Parròquia de Crist Rei.
– 19.00 Celebració de la Passió i Mort del Senyor. A la Parròquia de Nostra Senyora dels Dolors.
– 20.30 Funció litúrgica a Porto Cristo
A la Parròquia de la Mare de Déu del Carme.
– A continuació: crucifixió i davallament vivent a Porto Cristo. A la plaça de la Mare de Déu del Carme.
– 22.00 Processó del Sant Enterrament, a Manacor. Itinerari: Parròquia de Nostra Senyora dels Dolors, plaça del rector Rubí, plaça d’es Cós, carrer de n’Olesa, carrer del Príncep, carrer de Jaume II, carrer Major, plaça de sa Bassa, carrer de Pius XII, carrer de l’Amargura, plaça del rector Rubí i entrada novament a la Parròquia de Nostra Senyora dels Dolors. Seran portadors del Sant Crist de Manacor els confrares de l’Escolania del Sant Crist.

Dissabte de Pasqua – 15 d’abril
– Vigília Pasqual. Per a les tres parròquies de Manacor, a les 21.00 a l’Església del Convent de Sant Vicenç Ferrer. S’Illot, a les 17.00. Benedictines, a les 19.00. Son Macià, a les 19.30. Porto Cristo, a les 20.30.

Dia de Pasqua – 16 d’abril
– 10.45 Processó de l’Encontre a Manacor. Itinerari del Crist Ressuscitat: Parròquia dels Dolors, pl. del rector Rubí, pl. del general Weyler, c. Peral, sa Bassa. Itinerari de la Mare de Déu: Església del Convent de Sant Vicenç Ferrer, pl. d’es Convent, c. Major, sa Bassa. Itinerari conjunt final: c. d’en Joan Lliteres, c. d’es Convent, pl. d’es Convent, c. Major, sa Bassa, c. Peral, pl. general Weyler, pl. rector Rubí i entrada a la Parròquia dels Dolors.
– 11.00 Processó de l’Encontre a Porto Cristo. Al voltant de la plaça de l’església.
– 11.45 Cant de sales a Manacor. Primer cant davant la Parròquia dels Dolors. Des d’aquí s’iniciarà un recorregut pel centre passant per l’Església del Convent de Sant Vicenç Ferrer i acabant a la plaça de Ramon Llull.

Back To Top
Search