Skip to content

Propostes per al cap de setmana


Divendres 23

Ruta de Microteatre organitzada per Xítxeros amb Empenta, amb tres muntatges basats en autors manacorins. El primer interpretat per Sebastià Adrover i Salvador Miralles. El segon, per Antoni Rosselló, Rosa Sunyer i Antònia Bassa. I el tercer, per Joan Toni Sunyer. No es cobrarà entrada, però hi haurà taquilla inversa perquè els espectadors hi puguin dipositar el que consideren oportú. Punt de trobada, a les 17:00 a la plaça de les Verdures. Cal reservar lloc al telèfon 620166570. La ruta acabarà amb el concert de Carloscar, a les 19:00 també a la plaça de les Verdures.

Dinar de Nadal de les associacions de gent gran del municipi. A les 13.30 h, a La Salle.

Mercat de Nadal, de 10 h a 20 h, al centre de vianants.

Tallers infantils: taller de postals de Nadal (3 a 12 anys) i taller de fanalets de Reis (a partir de 6 anys), a càrrec d’Escull solidari. A les 17.30 h, al centre de Manacor.

Conferència: Agricultura ecològica i transgènics: una visió des del consens científic, a càrrec de Jeroni Galmés, doctor en biologia a la Universitat de les Illes Balears. a les 20:00, a l‘Espai 36 (carrer Major, 36, Sant Llorenç).

Contacontes de Nadal, a càrrec de Francesca Vadell. A les 17.30, a la Biblioteca de Porto Cristo.
Funció de Nadal de 9Ritme. A partir de les 17:00 paradeta solidària amb els grups de competició que representaran 9Ritme a París al campionat europeu “Vive tu Sueño”. Hi haurà xocolata amb ensaïmada, berenar, begudes, etc. A les 19:30, actuació a càrrec de tots els ballarins de 9Ritme i a continuació es faran diferents rifes (pernil, sopars, cistelles, etc). A la plaça del Palau.

Simfonia núm. 9 de Ludwig van Beethoven, Orquestra Simfònica de les Illes Balears. A l’Auditori de Manacor a les 20:00. Entrada: 11€/17 €.

Classe oberta de Nadal. Taller de dansa de l’Escola U Dance. Direcció: Maria Duran i Núria Sànchez. A l’Auditori Sa Màniga. Dijous 22 de desembre, a les 19.30. I divendres 23 de desembre a les 19.30. Entrada: 2 €.

Dissabte 24

Mercat de Nadal, de 10 h a 14 h, al Centre de vianants. Tallers de cuina de Nadal per a infants i joves.

Matines, cant de la Sibil·la. A les 17 h, a la Capella de la Residència; sibil·la, Martina Quetglas Barea. A les 18 h, al Monestir de la Santa Família de les Benedictines; sibil·la, Catalina Gelabert Font. A les 18.30, vicaria de Son Negre; sibil·la, Aneck Uzoma. A les 19 h, a la Parròquia de Crist Rei; sibil·la, Encarna Valero Nieto. A les 19 h, Església de Fartàritx; sibil·la, Catalina Gelabert Font. A les 19.30 h, a la Parròquia de Sant Pau; sibil·la, Catalina Sirer Melis. A les 20 h, a la Parròquia de la Mare de Déu dels Dolors; sibil·la Antònia Gomila Gil.

Diumenge 25

Assaig de les campanades de Cap d’Any, a les 18h, al Bar S’Estil de Porto Cristo. A càrrec de l’Associació de Joves de Porto Cristo.

Back To Top
Search