skip to Main Content

El servei de teleassistència domiciliària s’aprovarà en el proper ple de l’Ajuntament

El proper dilluns a les vuit del vespre, l’Ajuntament té previst dur a terme un ple ordinari en què es tractaran diversos temes, entre els quals destaquen: l’aprovació del reglament del servei de teleassistència domiciliària, la designació i nomenaments de càrrecs, com l’Escola de Mallorquí, el Teatre Municipal, etc, a part de donar comptes al ple de diverses factures de feines que ja s’han dut a terme però no es va convocar un concurs públic. També s’ha registrat per part de batlia una moció d’urgència, per a què Bernat Gomila i Bernadí Bou siguin ratificats com a President i Vicepresident, respectivament, de la Junta de Districte de Porto Cristo.

Per part dels grups de l’oposició, el Partit Popular de Manacor presentarà tres mocions que són la davallada del IBI, que l’Ajuntament es quedi amb una part del què es recapti de l’ecotaxa i el rebuig a la concessió de la nacionalitat catalana a ciutadans de les Illes.

En l’apartat de preguntes, tan el PP com el PI demanaran al ple l’estat de les actuacions que s’han dut a terme aquest estiu a Cala Varques. També es demanarà sobre l’estat de les obres de l’escola de Son Macià i el compliment del Codi Ètic en relació a la prohibició de contractar empreses que operin en paradisos fiscals, per part del partit liderat per Catalina Riera. Sobre l’estat d’uns comptadors que es troben al CP Simó Ballester i quina és la situació en què es troben diversos edificis municipals després de les fortes plujes que hi ha hagut els darrers dies i les seves possibles solucions als problemes que han pogut ocasionar, seran les preguntes dels Populars manacorins. Mentre que AIPC-SyS demanaran en quin punt estan les inversions que s’havien de fer a les zones costaneres de Manacor i que estaven previstes als pressuposts municipals d’enguany, la situació del projecte de pavimentació i instal·lació de les xarxes d’aigües dels carrers Muntaner, Villalonga i Fortuny de Porto Cristo, a més, de la construcció d’un passeig peatonal al carrer Drassanes i al passeig des Riuet que havien quedats pendents d’execució des del maig del 2015, segons els de Gomila.

Back To Top
Search