skip to Main Content

Què en diuen els pacients, de l’hospital?

[pullquote] Demanam als pacients o familiars quines coses positives i negatives destaquen de l’Hospital de Manacor
[/pullquote]

La raó de ser dels hospitals són els pacients, per això, hem volgut saber l’opinió que tenen els manacorins i la gent de la comarca dels serveis de l’Hospital de Manacor. Hi hem anat un dimarts a mitjan matí i hem pogut veure la quantitat de gent que hi entrava i hi sortia, fos per fer-se proves, revisions, per veure un familiar, etc. Els hem demanat què en trobaven i en general tot han estat respostes positives. La gent està bastant satisfeta. I hi ha hagut qualque queixa respecte el temps d’espera, però han estat poques. A continuació ho analitzam en detall.
Maria és de Manacor i ve per una consulta: “Normalment, sempre que vénc, en surt satisfeta, tot va bé. No he d’esperar gaire, el tracte és bo. No tenc cap queixa, ans el contrari, estic molt agraïda a la gent de l’hospital”

Lluís és de Cala Millor, ell és aquí perquè a la seva dona li han de fer una mamografia. “Estam contents del tracte que hem rebut.” Recorda altres experiències: “Jo fa anys també vaig tenir un parell d’operacions i tot va anar bé, puc dir que estam satisfets.”

Maria Santandreu, de Manacor, ve per una revisió que li fan cada any, ja ha sortit de la consulta, i diu: “Tenia hora a la una menys quart i a la una menys cinc ja som defora” Afegeix: “Hi ha gent que no ve i no avisa.” Ella no té cap queixa ni res negatiu a comentar”
Tomeu Garí és de Felanitx. Ell destaca coses positives, però també en destaca de negatives. “Quan ets dedins tot molt bé, t’atenen bé, d’això n’estic content” El problema, però, és que: “Hem d’esperar molt. Jo vaig venir al juny per un problema pulmonar, em van dir que en dos mesos em telefonarien i encara esper, i d’això ja en fa set mesos.” I segueix: “Per ventura estàs bé, però passes pena”
Xisca Gayà és de Manacor, li varen fer una operació al peu i és a l’hospital per fer-se les cures. “Jo estic satisfeta, no vaig haver d’esperar gaire.” Pel que fa al tracte: “Em tractaren beníssim.” D’altres experiències que ha tengut també n’està satisfeta: “Em varen fer una cesària i en vaig sortir contenta, tot va anar molt bé.”
Margalida Manresa és de Felanitx, diu que: “Les llistes d’espera és el que està més malament, de la resta no en tenc queixes, jo ara vénc per una consulta i cada pic que he vengut n’he estat contenta.”
Juan Carlos és de Cala Millor, diu que és la primera vegada que ve i que no pot opinar gaire. Espera la seva dona que surti de rehabilitació. “L’únic que puc dir és que ha entrat puntual, al manco, amb això, començam amb bon peu.

Back To Top
Search