skip to Main Content

Rafel Nadal “decebut i dolgut” per “atacs injustificats i difamatoris”

El tennista manacorí pública per primera vegada una carta oberta en la qual diu que se sent un privilegiat perquè “la majoria parlamentaria va considerar de manera democràtica” que el centre era un projecte estratègic per l’illa. Afirma també que “és completament fals” que la Rafa Nadal Academy no havia pagat l’IBI ni l’impost d’escombraries.

Foto: Yann Caradec

El tennista Rafel Nadal i la seva carta pública on afirma sentir “dolor i decepció” han estat en boca de tothom durant el passat pont. Es tracta d’un text signat per ell mateix que només fou enviat als mitjans 7Setmanari, Manacor Comarcal i Manacor Notícias on Nadal comença explicant que “sempre ha volgut ser honest i coherent” i que “com a qualsevol persona, li fa mal rebre atacs injustificats i difamatoris que l’únic que pretenen és tacar el meu nom”. En aquest sentit, xerra del fet que se l’hagi acusat de ser un privilegiat i d’haver rebut tracte de favor a l’hora de construir el centre de tecnificació, un espai que, segons afirma, s’ha construït “d’acord amb les exigències d’una llei que el Parlament balear va aprovar l’any 2012 i que es va modificar parcialment l’any 2018”.”Sí, em sent un privilegiat, ja que la majoria parlamentària va considerar de manera democràtica que aquest projecte estratègic per Mallorca tendria molta més força si es duia a terme mentre jo estigués en actiu” afirma el tenista en les línies de la seva missiva. Segueix la carta enumerant tota una sèrie de requeriments que estableix aquesta llei, com la construcció d’un aparcament públic, l’acondiciament d’una rotonda d’accés al centre o l’entrega d’una zona verda entre d’altres. Així mateix, afirma que és totalment fals que l’Acadèmia no hagi abonat el pagament de l’IBI i la taxa d’escombraries i detalla els pagaments fets durant els anys 2017 i 2018.
D’altra banda, explica que se sent ofès per unes declaracions del batle Miquel Oliver: “A nivell personal el que més m’ha dolgut és que el batle de Manacor m’hagi acusat de viure al marge del municipi” afirma Nadal a la carta. Més enllà d’aquestes declaracions, Nadal afegeix també que han corregut “informacions falses sobre tracte de favor en relació amb l’amarrament de la seva embarcació a Porto Cristo.
Prossegueix el text mencionant el fet que l’acadèmia dóna feina a 302 dues persones, que es donen beques a joves promeses locals de l’esport i que tant per la construcció com pel dia a dia de l’acadèmia, “si és possible prioritzen adquirir productes i materials d’empreses locals”. A més, menciona el fet que va ajudar econòmicament a la construcció de l’auditori manacorí i fa referència també a la tasca de la Fundació Rafa Nadal – que en la carta, ubica a Palma en lloc de Manacor- en l’ajuda d’infants en situacions desafavorides. Finalment, el tenista assegura que el projecte de la Rafa Nadal Academy by Movistar es podria haver fet a qualsevol part del món amb “importants beneficis i facilitats” però ell sempre havia tengut clar que el lloc era Manacor.

Back To Top
Search