skip to Main Content

El regidor 2.0

Gairebé 4.000 amics al seu compte de Facebook i més de 5.000 piulades que comparteix amb més de 1.000 seguidors a Twitter. Aquestes són les xifres que converteixen l’exbatle Miquel Oliver en el campió dels regidors 2.0 de l’actual consistori.

El segueix, de no gaire lluny, Pedro Rosselló, el qual també es mostra molt actiu a Twitter (més de 5.000 piulades), però sense tants de seguidors. Val a dir que l’exbatle popular compensa aquesta minva amb uns notables 449 seguidors a Instagram, una xarxa on, tanmateix, es manté poc actiu.

Cati Riera, per exemple, no en té, d’Instagram, i sustenta la seva activitat a les xarxes amb un potent Facebook de més de 3.000 amics. La batlessa té Twitter, però no s’hi prodiga en excés.

Els tres següents a la llista són, per aquest ordre, Bel Febrer, que centra la seva activitat cibernàutica a Facebook; Sebastià Llodrà, animal cibernètic per excel·lència i que diversifica la seva participació a les xarxes segons temes i conveniències; i Joan Llodrà, molt regular en cadascuna de les xarxes, tot i que no es manté actiu a Instagram.

No és fins a la setena posició que trobam Núria Hinojosa, la regidora més activa a Instagram; o fins a la vuitena, on Carles Grimalt s’enfila gràcies en part als seus 800 seguidors a la xarxa fotogràfica.

Per la part baixa, no hem pogut tenir accés als comptes de Facebook d’Antoni Sureda i Miquel Perelló; Antonio García només maneja Facebook, de forma privada, amb els amics, on hi té 40 seguidors. Per damunt ell, Kica Mas té un compte de Facebook discret, amb una mica més de 300 amics, i un de Twitter acabat d’estrenar.

Tots els regidors tenen Facebook, només cinc no tenen Twitter i tan sols nou tenen un compte obert d’Instagram. Absolutament tots manegen amb proficiència tant la missatgeria de Whatsapp com el correu electrònic.

Back To Top
Search