skip to Main Content

Roig! presenta divendres el seu nou disc a l’Espai 36 de Sant Llorenç

Foto: Núria Sánchez

Després de la presentació de fa unes setmanes a la sala Sabotage de Palma, Roig! s’acosta a la zona de Llevant per presentar el seu darrer treball, “Disc Estrella”.
Aquest concert es farà el proper divendres 20 de desembre a partir de les 19.30 h a l’Espai 36 de Sant Llorenç, perquè “és una sala que ens agrada molt i ens sentim molt bé allà”, diu el cantant del grup, Simó Femenies. A més, Roger Pistola acompanyarà Roig! en aquesta presentació, que compta amb el suport de l’associació llorencina Granots&Sopes, que s’encarrega de la barra i de l’Ajuntament del poble.
El nou disc, “Disc Estrella” s’ha produït sota el segell de Bubota Discos i consisteix en un recopilatori de les millors cançons dels tres treballs anteriors: Verd (2013), Drhaa (2015) i Souvenir (2017). “La tria no ha estat fàcil” diu Femenies. A més, explica que el nou disc també “té dues cançons noves que hem creat expressament per aquest disc” perquè “no volíem perdre l’oportunitat de gravar-les com més aviat millor”.
Femenies afirma que han volgut seguir la mateixa dinàmica de feina de sempre: “Havíem passat un buit creatiu, amb diverses baixes a l’hora de fer concerts però volíem seguir fent coses i més ara que haviem fitxat amb Bubota” diu el cantant mentre afegeix que el disc ha tirat endavant gràcies a l’empenta de Joan Cabot, del segell discogràfic.

D’altra banda, Femenies explica que per les dues cançons noves han seguit el mateix procés creatiu: “Sempre les acabam de polir amb en Juanjo Tomas, el nostre guitarrista i productor de tots els discs”. A més, explica que la gravació i remasterització són a càrrec de Pep Toni Ferrer i Michael Mesquida, dels Estudis Favela perquè “amb ells ja vàrem gravar Dhraa, ens va agradar l’experiència i hem decidit repetir”. Roig! afirmen que “per ara no tenen altres concerts tancats” així que aquest concert de presentació pot ser una bona ocasió per escoltar la nova feina del grup i gaudir rememorant els grans èxits que han recopilat en aquest “Disc Estrella”. Les entrades es poden adquirir a Ticketib o físicament a l’Espai36 de Sant Llorenç.

Back To Top
Search