skip to Main Content

Galetes vidriera

M’agrada fer regals. I encara m’agrada més fer els regals per regalar. Els darrers amics invisibles de la feina han rebut dolços fets meus.

Els regals que més m’ha agradat rebre són els que han fet expressament per a mi. Un dels que més em va emocionar rebre va ser una carpeta plena de dibuixos i escrits del alumnes de la meva tutoria de fa uns anys quan vaig perdre a una persona molt estimada. Eren dibuixos fets amb molt d’amor, tant se val si tenien més o manco qualitat. Ara els dibuixos que més m’agraden són els que em fan les meves nebodes.

Aquesta recepta que duc en aquesta ocasió és perfecte per fer un detall a algú que s’ho mereixi. Les podeu fer de diverses maneres: normals o amb un forat per passar una cinta i poder-les penjar de l’arbre. Queden molt be! Fins i tot podeu triar el color dels caramels per fer joc amb la decoració d’aquestes festes de casa vostra.

Veureu que és una recepta molt fàcil. Potser l’únic dubte que tendreu serà el del tema dels caramels. Quan dic “caramels de vidre” em referesc a aquells caramels petits i durs de tota la vida, de diferents colors i translúcids. Són aquells que no tenen una superfície enganxosa, no els confongueu!

Back To Top
Search