Skip to content

Ruralcor promociona el municipi i el turisme actiu i rural a la fira F.re.e de Múnic

El municipi de Manacor és present del 22 al 26 de febrer a la fira F.re.e de Múnic amb l’objectiu de promocionar tota l’oferta turística del municipi en el mercat alemany. La fira de Múnic és la més antiga de la regió de Baviera i recull milers de destinacions turístiques relacionades amb el turisme actiu i les activitats a l’aire lliure. L’espai de promoció de Manacor està integrat en l’estand de l’Agència de Turisme de les Illes Balears i “ens permet convidar a descobrir tot el potencial que té el municipi de Manacor en patrimoni, natura, gastronomia i producte local”, explica la regidora de Turisme, Antònia Llodrà. Per això des del Departament de Turisme ofereixen als visitants “catàlegs i fulletons que promocionen el turisme actiu, la natura i la cultura que es concentra al municipi de Manacor”, afegeix Llodrà.

Com en els darrers anys, Manacor és present a aquesta important fira turística a través dels representants de l’associació d’agroturismes del terme, Ruralcor. Del 22 al 26 de febrer de 2017, aproximadament 1.300 expositors provinents de països de tot el món presentaran diferents destinacions turístiques a la fira F.re.e. Els visitants, que tant poden ser professionals del sector turístic com públic en general, podran obtenir informació sobre les activitats que ofereix l’entorn natural i rural de Manacor. Així, a més de mostrar la variada oferta d’allotjaments rurals, Manacor dona a conèixer l’oferta de rutes de senderisme, cicloturisme, activitats aquàtiques i de turisme actiu.

La F.re.e és la fira de turisme més antiga de tot el sud d’Alemanya i en recull tot allò relacionat amb el turisme actiu i ofereix un programa d’espectacles i esdeveniments immens amb l’objectiu d’oferir inspiració als professionals del turisme i a la ciutadania en general. I és que la fira ofereix la possibilitat d’establir contacte personal amb compradors professionals del sector i amb viatgers privats de diferents àmbits, com el departament de Turisme de Manacor, associacions hoteleres, empreses de turisme nàutic, de cicloturisme…

Back To Top
Search