skip to Main Content

Sancions, deixalleria mòbil i web: les novetats al departament

Primera sanció de 750 € de per deixar una gelera al carrer

El regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, va informar que s’han posat en marxa les primeres accions punitives a la ciutadania. Tot donant les gràcies a la Policia Local de Manacor per la seva implicació en la matèria i reconeixent la dificultat de controlar aquest tipus d’accions incíviques, Llodrà va explicar que s’ha posat la primera multa per abandonament de voluminosos, concretament una gelera. Es tracta d’ una sanció que suposa 750 euros de multa.
A més, també s’ha informat de dues sancions més: una per la no recollida d’excrements d’un ca i la segona per dur l’animal amollat dins d’un parc. Aquestes dues sancions oscil·len entre els 50 i els 150 euros.

Deixalleria mòbil i campanya “Així no!”

A partir del gener de l’any que ve es posarà en marxa un servei de deixalleria mòbil per tot el municipi i que recollirà residus especials com bombetes, oli, piles i petits electrodomèstics. Així mateix, ja s’ha encetat la campanya contra l’abandonament de voluminosos, amb la qual marcaran els voluminosos abandonats amb un adhesiu com el de la fotografia, que es deixarà visible durant unes hores.

 

 

 

 

Nova pàgina web: www.residusmanacor.cat

La regidoria també ha posat en marxa una nova pàgina web amb l’objectiu d’esclarir qualsevol dubte en relació amb els canvis en la recollida de residus i tot tipus d’informació que pugui ser d’utilitat per a la ciutadania. En aquesta pàgina també s’hi pot trobar informació sobre les estadístiques del reciclatge a Manacor així com els diferents serveis i campanyes dutes a terme.

Back To Top
Search