skip to Main Content

Sebastià Nadal: “Sempre que l’he necessitada, Antònia Llodrà hi ha estat, li estic agraït”

El delegat de Zona Costanera ens parla de les dificultats de gestionar el programa de festes de Porto Cristo després de les eleccions

Passa cada vegada que hi ha eleccions i canvi de govern. Les festes de la Marededéu del Carme de Porto Cristo, sempre a l’entorn del 16 de juliol, però amb actes que ja comencen el 5 de juliol, com el pregó d’enguany a càrrec de les monitores i monitors del club d’esplai del Port, són una pedra a la sabata per al nou delegat de Porto Cristo que arriba o per a l’encarregat de Festes. N’hem parlat amb Sebastià Nadal, nou delegat de Zona Costanera.

Les festes del Carme cauen molt a prop de la presa de possessió del nou Consistori. Devíeu haver trobat ja moltes coses tancades. Com heu organitzat la feina?
Antònia Llodrà tenia un plàning on tenia aparaulades moltes de les coses que s’havien de fer. Quan arribàrem miràrem aquest plàning, que me l’havia passat Antònia Mascaró des de l’oficina de Porto Cristo, i tornar-lo a posar en marxa. Dia 24 ja ens vàrem reunir per veure com estava el programa i tancar-lo. Els regidors i els delegats implicats ens hem organitzat per repartir-nos les telefonades i els actes per no deixar-ne cap a l’aire. Ha estat una setmana un poc estressant, però el programa ha sortit.

Quins actes destacaries de les festes del Carme d’enguany? Hi ha novetats importants?
De novetats no n’hi ha. El criteri era molt senzill: el que estava emparaulat s’havia de fer. L’única novetat és que no coincideix la revetla amb la fira nocturna. El programa és molt semblant al de l’any passat.

Com a delegat de zona costanera et cuidaràs tu de les festes de les localitats de la costa? O això és cosa d’Artur Aguiló?
Les festes de la costa les durà la delegació de festes. Jo com a delegat de zona costanera hi col·laboraré en tot el que m’hagin de menester. El que ha passat ara ha respost a la situació d’urgència excepcional que hem viscut.

Heu comptat amb la col·laboració o ajut de Joan Gomila o d’Antònia Llodrà?
Antònia Llodrà, sempre que l’he necessitada hi ha estat. Jo ja li vaig dir que respectaríem el programa que havien deixat ells. Li estic molt agraït. No ens hem reunit amb Joan Gomila perquè ara la prioritat eren les festes. La setmana que ve sí que ens reunirem. Ens asseurem per xerrar i veure com està tot plegat al Port i a la resta de zona costanera.

Back To Top
Search