skip to Main Content

Se’n va l’ànima del futbol sala a Manacor i a Mallorca

Antoni Riera

Miquel Jaume, Jimi, va morir dimecres passat després de no superar una delicada operació coronària. Vinculat de sempre al món del futbol, va ser l’ànima de la fundació del Fisiomedia Manacor, avui reconvertit en Palma Futsal, després que la vila manacorina no tengués unes instal·lacions adequades a la categoria del club, que milita a la màxima divisió estatal, on, a més, ocupa els darrers anys sempre llocs capdavanters.

Però Miquel Jaume va començar destacant en el món del futbol. Va ser, de fet, de la seva mà que el CE Manacor va aconseguir el campionat de la Tercera Divisió i el posterior ascens a la Segona Divisió B la temporada 1992-1993.

Va arribar a entrenar també el filial del RCE Mallorca fins que va decidir abandonar les banquetes i fundar l’AE Manacor, un club que als dos anys de la seva fundació ja jugava a la segona màxima categoria del futbol sala estatal. L’any 2008 aconseguiren l’ascens a la màxima categoria.

Sense instal·lacions, el Fisiomedia Manacor es va reconvertir al Palma Futsal, per jugar al Palau Municipal d’Esports de Son Moix. El club presidit per Miquel Jaume ha disputat set playoffs pel títol i set copes del rei.

Amb ell se’n va una manera d’entendre l’esport i la vida. Darrerament, havia impulsat també la Fundació Palma Futsal, per canalitzar i millorar totes les iniciatives socials, del club que va fundar i que tant el trobarà a faltar. Descansi en pau. I enviam el nostre condol més sentit a la seva família, amistats i gent del futbol sala.

Back To Top
Search