skip to Main Content

“Som onze contra onze i hi ha possibilitats, per reduïdes que siguin: sortirem a competir”

Jaume Soler (Sant Llorenç, 1990) és el president del Cardassar del juny de 2018 ençà. Parlam amb ell de la notícia bomba de la setmana en l’àmbit esportiu: l’aparellament del seu club amb l’Atlètic de Madrid de Simeone.

Com us sentiu després de la notícia d’aquest aparellament?
És com si ens hagués tocat la loteria.

Es podrà jugar el partit al camp d’Es Moleter? O heu hagut de mirar altres camps que s’adaptin a la normativa?
No hem mirat d’altres camps. Fa uns dies després d’haver passat l’eliminatòria, Manolo Bosch de la Federació balear ja ens va enviar un document amb els requisits que havia de reunir un camp per acollir un enfrontament amb un primera divisió. Tenim entès que el camp està totalment capacitat perquè es pugui jugar el partit de futbol. El principal problema que tenim és que la grada no està a tres metres del terreny de joc. El que farem serà posar grades supletòries dins el camp de futbol-7 que hi ha darrere una de les porteries. En condicions normals hi cabrien 1.500 persones, però amb les restriccions per Covid-19, n’hi cabrien aproximadament 500. A més, també afegiríem una grada a un dels laterals. Així podríem tenir fins a 1.000 persones, que és la capacitat màxima permesa ara mateix per a activitats esportives. També hauríem de descomptar periodistes i altres compromisos, per tant, suposam que hi cabrien uns 700 aficionats.

Sortireu a passar gust, o posareu l’autocar?
Òbviament anirem a competir, tot i que sabem que hi ha una diferència abismal. Però el futbol permet aquestes particularitats. Som onze contra one i hi ha possiblitats, per reduïdes que siguin. No es tracta de posar autocars ni jugar a la pilotada, però no hem arribat aquí per deixar guanyar el contrari, ja veurem fins a quin punt arribam.

Quina ha estat la reacció dels jugadors?
Així com anaven sortint els aparellaments ja vèiem que ens tocaria un dels grossos. Sevilla, Betis, Atlètic de Madrid, Vila-reial… Els jugadors estan encantats. A més, hi ha molta d’afició per l’Atlètic de Madrid, tant dins la plantilla com dins Sant Llorenç. És inevitable que generi il·lusió enfrontar-te a un dels teus equips de referència.

Pot jugar a favor vostre que treguin un equip de suplents?
El factor diferencial som nosaltres i l’actitud que tenguem dins el camp. Ells no estan acostumats a camps petits ni a la gespa artificial i el factor sort també juga. Tot això sense deixar de pensar que ells són superiors.

Pot suposar una injecció econòmica important per al Cardassar, aquest enfrontament?
Ara mateix és difícil treure doblers amb les entrades. Només les grades ja ens costaran 15.000 euros… Donarem prioritat als socis que ens han seguit tots aquests anys. És un dia guapo per viure més que per fer caixa.

Back To Top
Search