Skip to content

Son Macià plora la mort de Pere Antoni Pascual

Dijous passat moria a Son Macià de forma sobtada Pere Antoni Pascual, als 65 anys. Empleat de banca fins a la seva jubilació, Pascual era una persona molt estimada i valorada al poble per la seva bonhomia i discreció i també per la seva participació activa en l’organització d’actes i festes com a membre de la Comissió de Festes, de l’Associació de Veïns i també de la Comissió del Centenari de Son Macià.

Pere Antoni Pascual, a més, era l’espòs de Catalina Sureda, que va ser batlessa de Manacor i també directora general de Cultura.

El moviment cívicoassociatiu macianer ha remès a la nostra publicació una nota de condol i record:

Quan el buit que queda és tan gran, no queda lloc per les paraules.
Gràcies per tot i per tant. Seguirem sense tu, però te tendrem present per sempre.

Comissió de Festes – Comissió del Centenari – AA.VV – Apima – Argelagues teatre, de Son Macià.

L’Associació Cultural s’Agrícola ha emès també un comunicat lamentant el seu decés:

“La junta directiva de L’Associació Cultural s’Agrícola, volem manifestar el nostre condol a la família i amics del nostre company Pere Antoni Pascual Vaquer, que morí sobtadament dijous migdia.

Des de el primer moment que en Pere Antoni va forma part de la nostra Associació, ja es va involucrar amb cós i ànima a les tasques culturals, s’involucrava amb i per tot, i la paraula no, la tenia molt mal de pronunciar. En Pere hi era sempre, però també sempre passava desapercebut, fins i tot a l’hora d’anar-se’n ho ha fet amb silenci, sense molestar a ningú.
En aquest mon hi estam de passada, no som indispensable, però en Pere Antoni es d’aquelles persones que se notaran i molt a faltar.

Ens quedam amb les seves idees, les rialles i felicitat que ens contagiava i també amb l’angoixa (ara més que mai) de si les coses aniran així com s’espera. En deixa un munt de coses començades que intentarem acabar amb la mateixa línia que creim que ell hagués volgut. Serà el millor reconeixement que li poguem fer. Descansi en Pau”.

Back To Top
Search