Skip to content

“El més important és implementar el pla de voravies però no és una cosa que es faci d’un dia per l’altre”

Carles Grimalt (Manacor, 1971) és productor audiovisual i el número u d’Unides Podem a Manacor. Parlam amb ell sobre el seu nou càrrec dins del govern manacorí on s’encarregarà de Serveis Generals, Fires, Brigada, Cementeri i Comunicació.

Com valores del resultat de les negociacions? Estàs satisfet?
Jo crec que la valoració és bona i jo crec que per als tres partits. Les negociacions són això, una manera d’arribar a un enteniment per formar un equip de govern i un projecte. El que compta és el resultat i per la nostra part estam molt contents.

Quines línies del programa de Podem es podran implementar en les àrees que gestiones?
No es tracta de les línies de Podem en les àrees que jo gestion sinó que es tractarà d’un futur programa electoral de l’equip de govern. Tot ens ha vengut molt de cop i estam molt enfeinats però una de les coses que tenim pendent de tancar en les setmanes vinents és la de conjugar els tres programes electorals i extreure’n el programa de govern. Així i tot, les línies bàsiques dels tres partits són les mateixes: aigua potable, aprovar el PGOU i arreglar Manacor en la mesura que puguem.

Quina valoració fas de la feina de Joan Sagrera a Serveis Generals durant els darrers quatre anys?
Jo crec que Joan Sagrera és un d’aquests regidors que ha estat molt correcte i no record cap enfrontament amb ell per part de cap partit. Crec que ha fet una feina digna i és un dels regidors que sempre m’ha tengut informat d’allò que ha anat fet. També es va posar a la meva disposició tot d’una per fer el traspàs de competències: el següent dilluns després del ple d’investidura ja ens vàrem veure per posar-nos al dia.

Quins creus que són els grans reptes dins les àrees que tocaràs?
A Serveis Generals el més important és implementar el pla de voravies però no és una cosa que es faci d’un dia per l’altre, serà una feina a llarg termini. Pel que fa a brigada el més important és l’organització entre els efectius a Manacor i Porto Cristo i que la cosa pugui rodar per ella mateixa. A l’àrea de Fires, s’ha de fer un replantejament de dalt a baix, llevat de les de primavera que han anat a millor. Per exemple, enguany no hi haurà Fira de Sant Jaume però es repensarà per l’any que ve donar-li un revulsiu. D’altra banda, en referència a comunicació, l’objectiu és donar visibilitat a les xarxes socials i mirar de comunicar amb un llenguatge molt més proper a la ciutadania i pel que fa al cementeri, l’objectiu és fer un manteniment constant i no haver de pegar fues de cara a Tots Sants.

En matèria de llicències d’activitats: hi ha tallers industrials que no ho poden ser per llei i indústries en sol rústic. S’hi ficarà mà?
El que no pot ser és tenir negocis sense llicència i es prendran totes les mesures que calgui: crec que tot és qüestió de voluntat política.

Back To Top
Search