Skip to content

Son Macià reivindica tot un esclafit de celebracions per gaudir de les festes que tenen l’esperit més rural del municipi

Els macianers i les macianeres ja ho tenen tot a punt per a les festes amb més caràcter de l’estiu manacorí. Divendres dia 5 d’agost el pregoner Tomàs Sureda i la banda de música donaran el sus a l’enfilall d’actes que s’allargaran fins dilluns dia 15. Dissabte dia 6 el jazz, el swing i les tapes prendran la plaça i els restaurants, les botigues i els forns del poble. L’endemà, diumenge dia 7 a les 17 h del capvespre, començarà la festa pagesa amb les particulars proves basades en les tasques de la pagesia. I a les 20 h se celebrarà una de les novetats de les festes macianeres d’enguany: la I Fira del Vi i de la Cervesa.
Els veïnats de Son Macià podran posar els peus davall la taula dimarts dia 9 d’agost amb el sopar solidari a favor d’ASPAS. En el programa de festes d’enguany no hi falten les conferències, les xerrades, els conta contes o els esports. Tampoc hi falten les propostes pensades pels joves, com el ‘Tecnorustictardeo’ de divendres dia 12 d’agost. L’endemà, dissabte dia 13 a les 17 h els joves i els que no ho són tant mostraran les seves habilitats per conduir els carretons que faran baixar a tota velocitat pel carrer del Sol. I a partir de les 23 h començarà la revetlla. Diumenge dia 14 la Fira de Son Macià prendrà el protagonisme als carrers del nucli i l’endemà, per tancar les festes, es farà l’homenatge als majors i es representarà l’obra ‘Un bloc de líos’ del grup de teatre local Argelagues.

Consultau el programa complet de les festes de Son Macià en aquest enllaç:

Feu clic per accedir a SM22_PROGRAMA_FESTES_OK%20%281%29.pdf

Back To Top
Search