skip to Main Content

Tomarà el Dimoni Gros el campanar? Sebastià Riera Pocoví, és l’autor de la imatge guanyadora de Sant Antoni 2019

El polifacètic artista i xòuman manacorí aporta així la imatge a les dessuadores que estibaran Manacor els dies 16 i 17 de gener. Martà Amorós i Norat Puerto quedaren en segona i tercera posició respectivament.

Sebastià Riera Pocoví ha estat el guanyador del primer premi i per tant, la imatge que ell ha proposat (un enorme dimoni gros amenaçant amb la mà de tomar el campanar), serà la que lluiran les dessuadores de Sant Antoni 2019. Segons va explicar el mateix autor, la imatge prové d’un somni que tenia quan era petit i que ha estat recurrent dins la seva memòria. Marta Amorós i Norat Puerto varen obtenir la segona i la tercera posició en aquest concurs, que resta ara obert per al Sant Antoni 2020 fins dia 20 de febrer. L’acte va generar una expectació com la que ja sol ser habitual i se sentiren les primeres notes santantonieres, tot i que no sol ser fins a la presentació del programa que se senten les primeres cançons més decidides.

Seguidament vengué la ronda de parlaments. “Hem d’agrair a la parròquia que ens hagi cedit aquest espai enguany com a local per vendre el marxandatge de la festa de Sant Antoni”. Així s’expressava el president del Patronat de Sant Antoni, Antoni Gomila, en l’acte de presentació de la imatge de la dessuadora de la festa per al 2019. El local del Patronat de Sant Antoni, segons han comunicat els tècnics municipals, no està en condicions per acollir el trànsit de gent que s’hi acumula durant aquestes setmanes. El Patronat espera poder-hi tornar aviat. Mentrestant, les camisetes, dessuadores i altre material es podrà comprar en un dels locals de la planta baixa de Ca Na Vallespina, emprat habitualment per les dones de l’associació el Lazo Rosa, que no han tengut inconvenient perquè l’ocupàs durant aquests dies la gent del Patronat.

Back To Top
Search