Skip to content

Tomeu Riera s’endú amb ple de victòries un concorregut Vila de Petra d’Scrabble

Tomeu Riera va resultar vencedor diumenge passat del III Campionat d’Scrabble Vila de Petra, que es disputà a cinc rondes a la biblioteca municipal de la localitat juniperiana. Riera començà la competició amb dubtes, amb una partida per davall els 400 punts, però a poc a poc s’entonà i a les darreres rondes derrotà Antoni Riera, que a la fi ocuparia el tercer lloc del podi, i Joan Pascual, sempre competitiu en les grans cites, però que aquesta vegada perdé amb Riera i quedà a les portes del podi. El tercer caixó l’ocupà un regular Joan Llodrà.

Pel que fa a les classificacions parcials, Antoni Riera liderà les de jugador amb més scrabbles, amb un total de 19 bingos (gairebé quatre per partida), i també la de millor partida, jugada davant Bel Andreu, amb 652 punts i sis scrabbles.

La sorpresa la donà aquesta vegada Joana Salas, que disputa enguany la primera ManaCup i va ser la jugadora que signà la millor jugada del campionat, amb un ADIÉSSEU que li reportà 132 punts gràcies a una multiplicació nònuple. També hi hagué premi per a la millor jugada amb X, que fou per a Mateu Xurí, amb una centenària QUEIXARÉ.

La jornada comptà amb la participació de tres jugadors debutants, Mateu Marcè, Bàrbara Nicolau i Albert Artiaga, que feren números notables en la seva estrena. De ben segur que tornaran.

El parèntesi per dinar va tenir lloc al restaurant Can Salom. L’emblemàtic local petrer va ser un dels espònsors de la competició, juntament amb el Casino, Sa Creu, Sa Caldera, Galmés i Ferrer, Can Coleto i Floristeria de Petra. Menció a part per a l’Ajuntament petrer, que aportà els trofeus del podi i la cessió del local. El batle Martí Sansaloni acudí al lliurament de premis i en el seu discurs anuncià l’interès de la Mancomunitat del Pla per organitzar una competició d’scrabble entre pobles.

Back To Top
Search